Szia Random!

A Random valódi értéket teremtett az elmúlt tíz évben, és amit elért, az az Erste alapvető filozófiájának és hitvallásának a része. A Random most egy értékközösség alapján csatlakozik az Erste-hez, hiszen célunk mindig ugyanaz volt: pénzügyi fejlődést kínáljunk ügyfeleinknek. Az akvizícióval célunk, hogy a két vállalat tudását egyesítve egy olyan kiszolgálási modellt hozzunk létre, mely ügyfeleink számára még magasabb minőséget biztosít.

Mire számíthatnak a Random Capital Zrt. ügyfelei?

A díjak és a költségek nem változnak. Random ügyfélként az eddig megszokott kereskedési rendszert a megszokott módon és feltételek mellett használhatja tovább. Az értékpapírszámlát továbbra is a Random Capital Zrt. vezeti.

A Random ügyfelek továbbra is a Random kereskedési rendszerét használják?

Igen, a Random Capital ügyfelei a megszokott módon és feltételek mellett használhatják tovább a Random kereskedési rendszerét. A jövőre nézve az a célunk, hogy az Erste és a Random rendszerek legjobb tulajdonságainak ötvözésével egy még jobb értékpapírkereskedő-rendszert alakítsunk ki. Szeretnénk, ha az Erste nyújtaná a már most is elérhető legszélesebb termékkínálat mellett a legjobb ügyfélkiszolgálást is Magyarországon.

Mi lesz a Random Capital Zrt.-vel?

A Random önálló entitásként működik, a jövőt közösen tervezi meg a két csapat.

Önnek a Random Capital Zrt. ügyfeleként nincs teendője...

Kell-e új szerződést aláírnom vagy maradok Random ügyfél?

Nem kell új szerződést aláírni.

Kell-e Erste számlát nyitnom?

Nem kell Erste számlát nyitni, a kereskedési rendszert a megszokott módon használhatják tovább.

Mi történik, ha van Erste és Random értékpapírszámlám is?

A két értékpapírszámla és az internetes felületet a megszokott módon és feltételek mellett használhatják tovább.

... és a szolgáltatások működésében sem fog változást tapasztalni.

Milyen ügyfélszolgálathoz fordulhatok a jövőben?

Random ügyfélként továbbra a Random ügyfélszolgálatához fordulhat, a 06-1-501-3300 telefonszámon vagy az info@randomcapital.hu e-mail címen.

Személyes ügyintézés mostantól Erste fiókokban is lehetséges?

Nem, Random ügyfélként személyes ügyintézésre továbbra is a Random Capital Zrt. ügyfélszolgálatán, előzetes időpontfoglalás után van lehetősége.

Változik a be és kifizetés menete?

Az értékpapírszámlára történő befizetés és kifizetés menete nem változik.

Az elérhető piacok és termékek körében lesz változás?

Nem, a Random Capital Zrt. kereskedési rendszerében elérhető piacok és termékek köre nem változik.

A devizakonverzió működése változik?

Nem, az eddig megszokott módon történik a devizaváltás a kereskedési felületen.

Hogyan férek hozzá az Erste által forgalmazott termékekhez, például befektetési alapokhoz vagy állampapírokhoz?

Az Erste Befektetési Zrt.-nél forgalmazott termékekhez Erste értékpapírszámlán férhet hozzá, amit Random ügyfélként is megnyithat bármely Erste fiókban.

További információk

Mire számíthatnak az Erste ügyfelek?

Az Erste Befektetési Zrt.-nek ez már a 10. akvizíciója. Az Erste a korábbi felvásárlásokból is sokat tanult, most is tanulni szeretnénk, a know-howt új elemekkel bővíteni. A Randomnak köszönhetően erősödnek az Erste digitális kompetenciái, velük együtt egy minden eddiginél jobb online értékpapírkereskedő-rendszert szeretnénk kialakítani – ezzel az Erste-ügyfelek is sokat nyernek.

A jelen oldalon található információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT), valamint az Erste Befektetési Zrt. 100 %-os leánycége a Random Capital Zrt. (székhely: 1053 Budapest, Szép utca 2.; tev. eng. száma: E-III/218/2009) fenntartja.

A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott termékfajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról. A Termékekkel kapcsolatos további információkat Üzletszabályzatunk is tartalmazza, amely elérhető az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat

Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben