Szia Random!

A Random valódi értéket teremtett az elmúlt tíz évben, és amit elért, az az Erste alapvető filozófiájának és hitvallásának a része. A Random most egy értékközösség alapján csatlakozik az Erste-hez, hiszen célunk mindig ugyanaz volt: pénzügyi fejlődést kínáljunk ügyfeleinknek. Az akvizícióval célunk, hogy a két vállalat tudását egyesítve egy olyan kiszolgálási modellt hozzunk létre, mely ügyfeleink számára még magasabb minőséget biztosít.

Mire számíthatnak a Random Capital Zrt. ügyfelei?

A díjak és a költségek nem változnak. Random ügyfélként az eddig megszokott kereskedési rendszert a megszokott módon és feltételek mellett használhatja tovább. Az értékpapírszámlát továbbra is a Random Capital Zrt. vezeti.

A Random ügyfelek továbbra is a Random kereskedési rendszerét használják?

Igen, a Random Capital ügyfelei a megszokott módon és feltételek mellett használhatják tovább a Random kereskedési rendszerét. A jövőre nézve az a célunk, hogy az Erste és a Random rendszerek legjobb tulajdonságainak ötvözésével egy még jobb értékpapírkereskedő-rendszert alakítsunk ki. Szeretnénk, ha az Erste nyújtaná a már most is elérhető legszélesebb termékkínálat mellett a legjobb ügyfélkiszolgálást is Magyarországon.

Mi lesz a Random Capital Zrt.-vel?

A Random önálló entitásként működik, a jövőt közösen tervezi meg a két csapat.

Önnek a Random Capital Zrt. ügyfeleként nincs teendője...

Kell-e új szerződést aláírnom vagy maradok Random ügyfél?

Nem kell új szerződést aláírni.

Kell-e Erste számlát nyitnom?

Nem kell Erste számlát nyitni, a kereskedési rendszert a megszokott módon használhatják tovább.

Mi történik, ha van Erste és Random értékpapírszámlám is?

A két értékpapírszámla és az internetes felületet a megszokott módon és feltételek mellett használhatják tovább.

... és a szolgáltatások működésében sem fog változást tapasztalni.

Milyen ügyfélszolgálathoz fordulhatok a jövőben?

Random ügyfélként továbbra a Random ügyfélszolgálatához fordulhat, a 06-1-501-3300 telefonszámon vagy az info@randomcapital.hu e-mail címen.

Személyes ügyintézés mostantól Erste fiókokban is lehetséges?

Nem, Random ügyfélként személyes ügyintézésre továbbra is a Random Capital Zrt. ügyfélszolgálatán, előzetes időpontfoglalás után van lehetősége.

Változik a be és kifizetés menete?

Az értékpapírszámlára történő befizetés és kifizetés menete nem változik.

Az elérhető piacok és termékek körében lesz változás?

Nem, a Random Capital Zrt. kereskedési rendszerében elérhető piacok és termékek köre nem változik.

A devizakonverzió működése változik?

Nem, az eddig megszokott módon történik a devizaváltás a kereskedési felületen.

Hogyan férek hozzá az Erste által forgalmazott termékekhez, például befektetési alapokhoz vagy állampapírokhoz?

Az Erste Befektetési Zrt.-nél forgalmazott termékekhez Erste értékpapírszámlán férhet hozzá, amit Random ügyfélként is megnyithat bármely Erste fiókban.

További információk

Mire számíthatnak az Erste ügyfelek?

Az Erste Befektetési Zrt.-nek ez már a 10. akvizíciója. Az Erste a korábbi felvásárlásokból is sokat tanult, most is tanulni szeretnénk, a know-howt új elemekkel bővíteni. A Randomnak köszönhetően erősödnek az Erste digitális kompetenciái, velük együtt egy minden eddiginél jobb online értékpapírkereskedő-rendszert szeretnénk kialakítani – ezzel az Erste-ügyfelek is sokat nyernek.

A jelen oldalon található információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT), valamint az Erste Befektetési Zrt. 100 %-os leánycége a Random Capital Zrt. (székhely: 1053 Budapest, Szép utca 2.; tev. eng. száma: E-III/218/2009) fenntartja.

A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az adott termékfajtával kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel, amelyek segítséget kívánnak nyújtani ahhoz, hogy az ügyletkötés előtt kellő információval rendelkezzenek e befektetési formáról. A Termékekkel kapcsolatos további információkat Üzletszabályzatunk is tartalmazza, amely elérhető az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében e Termékkel kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben