Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Real-time szolgáltatás

Valós idejű tőzsdei árfolyamadatok


Mi az a Real-time előfizetés?

 • A Real-time adatszolgáltatással az árfolyamadatokat valós időben követheted kereskedési rendszereinkben.
 • Real-time előfizetéseddel hozzáférést kapsz a NetBroker PRO* rendszerhez, amivel akár a 10 legjobb árfolyamot is követheted** a BÉT azonnali piacán.

Kedvezményes előfizetés

 • A legjobb ársávra történő előfizetés esetén magánszemélyként akár díjmentesen is igénybe veheted a szolgáltatást.
 • Ehhez előfizetésenként havonta legalább 1 db, az Erste rendszerében megadott tőzsdei megbízásodnak teljesülnie kell.***

Hogyan veheted igénybe a Real-time szolgáltatást?

NetBroker belépés

Lépj be kereskedési rendszerünkbe!

Real-time előfizetés

Válaszd az Információ menü "Real-time előfizetések módosítása" menüpontját!

Előfizetés beállítása

Válaszd ki a kívánt a Real-time előfizetéshez tartozó rádiógombokat!

Kereskedés

Kereskedési rendszereinkbe újra belépve már az azonnali árfolyamadatokat fogod látni.

 • A NetBroker Információ/Real-time előfizetések menüpontjában bármikor, tetszés szerint módosíthatod előfizetésed.
 • A módosításokat követően mindig jelentkezz be újra a NetBrokerbe, vagy lépj be a NetBroker PRO-ba.
 • Magasabb díjszabású csomagra váltás esetén újbóli bejelentkezést követően azonnal annak megfelelően követheted az árfolyamokat.
 • A real-time adatok elérhetőek a NetBroker GO applikációban is!

Milyen adatokhoz férsz hozzá előfizetéseddel?

 • BÉT azonnali piacon a legjobb, a legjobb 5, vagy a legjobb 10 árszinthez
 • XETRA-Frankfurton a legjobb, vagy a legjobb 5 árszinthez
 • Az amerikai tőzsdén**** a legjobb árszinthez

Milyen költségekkel jár?

 • A szolgáltatás díját a mindenkori Díjjegyzék tartalmazza.
 • Az előfizetésed bármikor elindíthatod, de minden esetben a teljes havidíj terhelésre kerül.
 • Lemondás esetén a szolgáltatás a hónap utolsó napjáig érhető el.

Kérdésed van?

Ha a fentieken túl alaposabban szeretnéd megismerni a real-time szolgáltatást, kérj telefonon tájékoztatást a 06 1 235 5151 telefonszámon vagy írj az info@ersteinvestment.hu címre!

Visszahívást kérek

Még nem vagy ügyfelünk?

Ismerd meg a befektetési lehetőségeidet illetve az Erste termékeit és szolgáltatásait.
Számládat akár online is megnyithatod, akár egy szelfivel, George felületén.

* A NetBroker PRO használatának feltétele Windows operációs rendszer, valamint Internet Explorer 10, vagy magasabb verziószámú böngészőprogram, vagy Microsoft Edge böngészőprogram. IOS rendszerekben a NetBroker alap rendszer használata biztosított.

** NetBroker internetes rendszerünkben legfeljebb 5 árszint megjelenítése biztosított, a NetBroker PRO felületén a legjobb 10 árszint követhető a megfelelő előfizetési csomaggal rendelkezők számára.

*** Több piacra történő előfizetés esetén a feltételeket piaconként és havonta vizsgáljuk. Amelyik hónapban nem teljesül a feltétel, a havi díj a Díjjegyzékbe foglaltak szerint terhelésre kerül a főszámlán.

**** Az amerikai adatszolgáltatás előfizetésével a Nasdaq Basic, Nasdaq Last Sale (NLS) Plus adatszolgáltatásra fizet elő. Az előfizető elfogadja, hogy csak a Nasdaq NLS Plus adatszolgáltatás keretében elérhető amerikai értékpapírokra kap adatszolgáltatást. A Nasdaq NLS Plus adatszolgáltatása az alábbi amerikai tőzsdén jegyzett papírok árfolyam adatait tartalmazza: The Nasdaq Stock Market (Nasdaq); FINRA Trade Reporting Facility (TRF); Nasdaq BX (BX); Nasdaq PSX (PSX).

A honlapon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás és figyelemfelkeltés célját szolgálják. A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉTa kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon.

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott termékfajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben