Erste Market hírlevél feliratkozás és regisztráció

Ezen az oldalon iratkozhat fel elemzési hírleveinkre. Amennyiben már rendelkezik Erste Market hozzáféréssel, kérjük, jelentkezzen be feliratkozásainak kezeléséhez.

Elemzési hírleveleink

Kérjük válassza ki, melyik hírlevelünket szeretné kapni a jövőben. Az egyes hírlevelek tartalmáról az alábbi listában tájékozódhat.

Erste Market hozzáférés létrehozása

Hírleveleink rövid bemutatása

Erste Certi Híradó

Az Erste Certi Híradóval Ön az Erste Certifikátokkal kapcsolatos újdonságokról, változásokról vagy tájékoztatásokról kaphat híreket.

A Híradót általában azokon a hétköznapokon küldjük reggel 07:00-kor a feliratkozók részére, amikor az Erste Certifikátokkal valamilyen fontos esemény történik. Ilyen események például:

- certifikátok indulása, kiütése, lejárata, kivezetése;

- közelgő és már végrehajtott rolloverek részletei;

- termékek 10-es tőkeáttétel felett (előző napi alaptermék záróár alapján);

- certifikát hírek, közlemények.

Erste Csemege

Napi rendszerességű hírlevél, amely a kora délelőtti órákban jelenik meg. Mint a neve is mutatja, a főbb devizákkal (EUR, HUF, USD, JPY, GBP, TRY) és árupiaci termékekkel (olaj, arany) foglalkozik.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Erste Reggeli

Napi rendszerességgel megjelenő reggeli hírlevél, mely globális áttekintést nyújt a legfontosabb tőkepiaci eseményekről. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza az amerikai és ázsiai piacok áttekintését is.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Erste Tízórai

Napi rendszerességű, európai tematikus részvénypiaci összefoglaló. A legmeghatározóbb európai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délelőtt jelenik meg.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Erste Uzsonna

Napi rendszerességű, USA-tematikus részvénypiaci összefoglaló. A legmeghatározóbb amerikai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délután, az amerikai piacnyitás előtt jelenik meg.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Heti Menü

Heti, jellemzően pénteki megjelenésű hírlevél, mely a következő hét legfontosabb globális makroadatait és vállalati eredményeit foglalja össze, mintegy felhívva a figyelmet a jövő hét azon eseményire, melyek a befektetők érdeklődésének a középpontjában állhatnak.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Ötletgyár Chart

A hírlevélben az éppen aktualitással bíró devizapárok és indexek technikai elemzését olvashatja heti három alkalommal.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Ötletgyár Maxi

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is. Az elemzések jellemzően eladási illetve vételi ajánlásokat, a tőke védelmében pedig stop-loss szinteket is tartalmaznak.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Ötletgyár Mini

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol, de egyéb piac meghatározó hírek, például fontosabb, piacmozgató társasági események is itt jelenhetnek meg. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is. Kimondottan rövid terjedelmű, ötletindító elemzés.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Research Blog

Jellemzően heti megjelenésű blog azokról a főleg, de nem kizárólag szakmai témákról, melyek éppen foglalkoztatják elemzőinket. Az írások leggyakrabban az energiapiachoz kapcsolódnak.

Tartalmaink ebben a kategóriában

Wiki hírlevél

Wiki bejegyzésekben mutatjuk be az Erste Market weboldalunk működését. Hírlevelünkre feliratkozva rendszeresen értesítjük, ha új bejegyzés születik.

Tartalmaink ebben a kategóriában