Erste Market hírlevél feliratkozás és regisztráció

Elemzési hírleveleink

Erste Market hozzáférés létrehozása

Ezen az oldalon iratkozhat fel elemzési hírleveinkre. Amennyiben már rendelkezik Erste Market hozzáféréssel, kérjük, jelentkezzen be feliratkozásainak kezeléséhez.

Erste Certi Híradó

Az Erste Certi Híradóval Ön az Erste Certifikátokkal kapcsolatos újdonságokról, változásokról vagy tájékoztatásokról kaphat híreket.

A Híradót általában azokon a hétköznapokon küldjük reggel 07:00-kor a feliratkozók részére, amikor az Erste Certifikátokkal valamilyen fontos esemény történik. Ilyen események például:

- certifikátok indulása, kiütése, lejárata, kivezetése;

- közelgő és már végrehajtott rolloverek részletei;

- termékek 10-es tőkeáttétel felett (előző napi alaptermék záróár alapján);

- certifikát hírek, közlemények.

Erste Fókusz

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is.

Elemzéseink ebben a kategóriában

Erste Indikátor

Az Erste Indikátor hírlevélben az éppen aktualitással bíró devizapárok és indexek technikai elemzését olvashatja heti két alkalommal. Iratkozzon fel a hírlevélre és kapja meg emailben a legfrissebb piaci körképet.

Elemzéseink ebben a kategóriában

Erste Panoráma - Amerikai nyitás

Napi rendszerességű részvénypiaci összefoglaló, a már jól ismert Erste Panoráma USA piaccal foglalkozó tematikus kiadása. A legmeghatározóbb amerikai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délután, az amerikai piacnyitás előtt jelenik meg

Elemzéseink ebben a kategóriában

Erste Panoráma - Európai nyitás

Napi rendszerességű részvénypiaci összefoglaló. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza a főbb nemzetközi piacok (USA, Európa, Ázsia), valamint a nyersanyagok (olaj, arany) és a devizák (EURHUF, EURUSD) áttekintését is.

Elemzéseink ebben a kategóriában

Európa Best Of

Napi hírek a hazai BÉTa piacon elérhető nemzetközi nagyvállalatokkal kapcsolatban.

Mi a BÉTa piac?
A Budapesti Értéktőzsde új piacán, a BÉTa Piacon közvetlen kereskedés indult számos európai nagyvállalat részvé­nyeivel.
A BÉTa a Budapesti Értéktőzsde és az Erste közös innovációjával létrejött alternatív kereskedési platform.

Elemzéseink ebben a kategóriában

Research Blog

Jellemzően heti megjelenésű blog azokról a főleg, de nem kizárólag szakmai témákról, melyek éppen foglalkoztatják elemzőinket. Az írások leggyakrabban az energiapiachoz kapcsolódnak.