Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Erste Market hírlevél feliratkozás és regisztráció

Ezen az oldalon iratkozhat fel elemzési hírleveinkre. Amennyiben már rendelkezik Erste Market hozzáféréssel, kérjük, jelentkezzen be feliratkozásainak kezeléséhez.

Elemzési hírleveleink

részletes beállítás
részletes beállítás

Kérjük válassza ki, melyik hírlevelünket szeretné kapni a jövőben. Az egyes hírlevelek tartalmáról az alábbi listában tájékozódhat.

Erste Market hozzáférés létrehozása

Amennyiben általánosan szeretne leiratkozni minden Erste Market rendszeréből érkező elemzési és marketing küldeményről, kérjük kattintson ide: leiratkozás email cím megadással.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen marketing hozzájárulás illetve tiltás az Erste Market rendszerén keresztül küldött elemzési és marketing emailekkel kapcsolatos nyilatkozatnak minősül. Ebből kifolyólag nem eredményezi az Erste Befektetési Zrt. ügyfeleként, szerződéskötéskor vagy adatmódosításkor tett pozitív illetve negatív reklámnyilatkozatának automatikus módosítását. Amennyiben társaságunk ügyfeleként kívánja megváltoztatni korábban tett nyilatkozatát, kérjük keresse fel számlavezető fiókját a további információkért, vagy lépjen be a NetBroker kereskedési rendszerbe, ahol online nyilatkozhat.

Hírleveleink rövid bemutatása

Erste Agrár sarok
Erste Certi Híradó

Az Erste Certi Híradóval Ön az Erste Certifikátokkal kapcsolatos újdonságokról, változásokról vagy tájékoztatásokról kaphat híreket.

A Híradót általában azokon a hétköznapokon küldjük reggel 07:00-kor a feliratkozók részére, amikor az Erste Certifikátokkal valamilyen fontos esemény történik. Ilyen események például:

- certifikátok indulása, kiütése, lejárata, kivezetése;

- közelgő és már végrehajtott rolloverek részletei;

- termékek 10-es tőkeáttétel felett (előző napi alaptermék záróár alapján);

- certifikát hírek, közlemények.

Erste Reggeli

Napi rendszerességgel megjelenő reggeli hírlevél, mely globális áttekintést nyújt a legfontosabb tőkepiaci eseményekről. A fontosabb magyar tőzsdei cégekkel (MOL, OTP, Magyar Telekom, Richter) kapcsolatos hírek mellett tartalmazza az amerikai és ázsiai piacok áttekintését is.

Erste Tízórai

Napi rendszerességű, európai tematikus részvénypiaci összefoglaló. A legmeghatározóbb európai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délelőtt jelenik meg.

Erste Uzsonna

Napi rendszerességű, USA-tematikus részvénypiaci összefoglaló. A legmeghatározóbb amerikai vállalatokra és makrogazdasági adatokra koncentráló kiadvány kora délután, az amerikai piacnyitás előtt jelenik meg.

Heti Menü

Heti, jellemzően pénteki megjelenésű hírlevél, mely a következő hét legfontosabb globális makroadatait és vállalati eredményeit foglalja össze, mintegy felhívva a figyelmet a jövő hét azon eseményire, melyek a befektetők érdeklődésének a középpontjában állhatnak.

Ötletgyár Chart

A hírlevélben az éppen aktualitással bíró devizapárok és indexek technikai elemzését olvashatja heti három alkalommal.

Ötletgyár Maxi

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is. Az elemzések jellemzően eladási illetve vételi ajánlásokat, a tőke védelmében pedig stop-loss szinteket is tartalmaznak.

Ötletgyár Mini

Jellemzően heti több alkalommal megjelenő hírlevél. Elsősorban technikai elemzésen alapuló rövid távú befektetési ötleteket javasol, de egyéb piac meghatározó hírek, például fontosabb, piacmozgató társasági események is itt jelenhetnek meg. Az európai, amerikai vagy magyar részvények mellett szólhat devizákról, nyersanyagról is. Kimondottan rövid terjedelmű, ötletindító elemzés.

Research Blog

Jellemzően heti megjelenésű blog azokról a főleg, de nem kizárólag szakmai témákról, melyek éppen foglalkoztatják elemzőinket. Az írások leggyakrabban az energiapiachoz kapcsolódnak.

Vállalatelemzés

A klasszikus értelemben vett részvényelemzés. Magyar részvényekről szóló rendkívül részletes, hosszú, vagy a releváns hírekre reagáló rövid fundamentális elemzés. Az elemzett cégeket napi szinten követik elemzőink, és minden jelentős, a társaság értékét meghatározó változásról beszámolnak. Az értékelés DCF és összehasonlító módszertanok szerint történik, ez alapján kerül meghatározásra a 12 hónapos célár. Az elemzések eseti jelleggel készülnek.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben