Használja az Erste Market szolgáltatásait kereskedési rendszerbe kötve!

A NetBrokerben kényelmesen megvásárolhatja az Erste Marketen látható részvényeket, befektetési alapokat és egyéb befektetési termékeket.

  • Széles hazai és külföldi részvénykínálat, csak 0,3% tranzakciós jutalékkal!
  • Több, mint 600 befektetési jegy, állampapírok és devizaváltás;
  • Kereskedési rendszer mobilon, tableten és asztali számítógépeken;
  • Nemzetközi banki háttér.

Nyisson most értékpapír számlát nálunk és díjmentesen kipróbálhatja az első két hónapban NetBroker Pro rendszerünket valós idejű kereskedéssel!

Kérjük, töltse ki az előzetes számlanyitási regisztrációt a kedvezmények igénybevételéhez:

Regisztráció

*Az ajánlat az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált új ügyfelekre vonatkozik. Az ajánlatbanban hirdetett kedvezmények igénybevételéhez a számlanyitás után telefonos egyeztetés szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, a 06 1 235 5151 telefonszámon.
A fentiek kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás célját szolgálják. E tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlával kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉT kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak.
A változtatás jogát fenntartjuk.