Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Használja az Erste Market szolgáltatásait kereskedési rendszerbe kötve!

Erste NetBroker online kereskedési rendszer

Minden lehetőség egy helyen, hogy kezébe vehesse befektetéseit! A NetBrokeren kényelmesen megvásárolhatja az Erste Marketen látható részvényeket, befektetési alapokat és egyéb befektetési termékeket!

Elérhető termékek

  • Hazai és külföldi részvények
  • Certifikátok és warrantok
  • ETF-ek
  • Állampapírok
  • Befektetési jegyek

Szolgáltatásunk

  • Akár 0,35% tranzakciós jutalék*
  • Valós idejű adatszolgáltatás**
  • Day-trade és short ügyletek
  • Tőkeáttétes kereskedés
  • TBSZ és NYESZ számla

Indítsa el NetBroker számlanyitását online és részesedjen Ön is a nagyvállalatok eredményeiből! Amennyiben Ön már regisztrált NetBroker felhasználó,a belépés gombra kattinva bejelentkezhet a kereskedési felületünkre.

Számlanyitás Belépés


NetBroker Pro

A NetBroker Pro professzionális kereskedési rendszerünkre előfizetve Ön egy személyre szabható és méretezhető platformon keresztül kereskedhet. Akár valós idejű adatokat láthat, 5-ös vagy 10-es ajánlati könyvvel a részvényekhez.

Nyisson most új értékpapírszámlát nálunk és próbálja ki az első két hónapban díjmentesen a NetBroker Pro rendeszünket!***

A NetBroker Pro használata külön előfizetéshez kötött! Az előfizetési díjakról kérjük tájékozódjon díjjegyzékünkből, mely honlapunkon elérhető.

Számlanyitás Belépés Pro


NetBroker GO

A NetBroker Go mobilra optimalizált felületünkkel bárhol, bármikor elérheti a részvénypiacokat.

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat vagy jelentkezzen be a NetBrokerbe és kereskedjen bárhonnan akár okostelefonján keresztül. A NetBroker GO-val kapcsolatban bővebb információért kérjük látogasson el honlapunkra.


Kereskedjen online több platformról!

NetBroker NetBroker GO NetBroker Pro

Ha további információt szeretne kapni a NetBrokerrel kapcsolatban, kérjen tőlünk visszahívást, és döntse el kötelezettségek nélkül, hogy szolgáltatásunk és termékeink megfelelnek-e igényeinek!

Visszahívás kérése

* A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódjon a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

** Valós idejű (real-time) adatszolgáltatás előfizetés esetén.

*** Az ajánlat az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált új ügyfelekre vonatkozik. Az ajánlatban hirdetett kedvezmények igénybevételéhez a számlanyitás után telefonos egyeztetés szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, a 06 1 235 5151 telefonszámon.

A fentiek kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás célját szolgálják. E tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlával kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉT kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak.
A változtatás jogát fenntartjuk.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben