Használja az Erste Market szolgáltatásait kereskedési rendszerbe kötve!

Erste NetBroker online kereskedési rendszer

Használja az Erste Market szolgáltatásait kereskedési rendszerbe kötve!

Minden lehetőség egy helyen, hogy kezébe vehesse befektetéseit! A NetBrokeren kényelmesen megvásárolhatja az Erste Marketen látható részvényeket, befektetési alapokat és egyéb befektetési termékeket!

Elérhető termékek

  • Hazai és külföldi részvények
  • Certifikátok és warrantok
  • ETF-ek
  • Állampapírok
  • Befektetési jegyek

Szolgáltatásunk

  • Akár 0,3% tranzakciós jutalék*
  • Valós idejű adatszolgáltatás**
  • Day-trade és short ügyletek
  • Tőkeáttétes kereskedés
  • TBSZ és NYESZ számla

Indítsa el NetBroker számlanyitását online és részesedjen Ön is a nagyvállalatok eredményeiből! Amennyiben Ön már regisztrált NetBroker felhasználó,a belépés gombra kattinva bejelentkezhet a kereskedési felületünkre.

Számlanyitás Belépés


NetBroker Pro

A NetBroker Pro professzionális kereskedési rendszerünkre előfizetve Ön egy személyre szabható és méretezhető platformon keresztül kereskedhet. Akár valós idejű adatokat láthat, 5-ös vagy 10-es ajánlati könyvvel a részvényekhez.

Nyisson most új értékpapírszámlát nálunk és próbálja ki az első két hónapban díjmentesen a NetBroker Pro rendeszünket!***

A NetBroker Pro használata külön előfizetéshez kötött! Az előfizetési díjakról kérjük tájékozódjon díjjegyzékünkből, mely honlapunkon elérhető.

Számlanyitás Belépés Pro


NetBroker GO

A NetBroker Go mobilra optimalizált felületünkkel bárhol, bármikor elérheti a részvénypiacokat.

Töltse ki regisztrációs űrlapunkat vagy jelentkezzen be a NetBrokerbe és kereskedjen bárhonnan akár okostelefonján keresztül. A NetBroker GO-val kapcsolatban bővebb információért kérjük látogasson el honlapunkra


Kereskedjen online több platformról!

NetBroker NetBroker GO NetBroker Pro

Intézze befektetéseit Ön is a 2019-es év befektetési szolgáltatójának online kereskedési felületén!

Amennyiben további információt szeretne kapni a NetBrokerrel kapcsolatban, kérjen tőlünk visszahívást, és döntse el kötelezettségek nélkül, hogy szolgáltatásunk és termékeink megfelelnek-e igényeinek!

Visszahívás kérése

* A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódjon a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

** Valós idejű (real-time) adatszolgáltatás előfizetés esetén.

*** Az ajánlat az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált új ügyfelekre vonatkozik. Az ajánlatban hirdetett kedvezmények igénybevételéhez a számlanyitás után telefonos egyeztetés szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, a 06 1 235 5151 telefonszámon.

A fentiek kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás célját szolgálják. E tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlával kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉT kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak.
A változtatás jogát fenntartjuk.