Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Portfólió egészség

Legyen egészséges a portfóliód, és nyerj iPhone-t vagy 1 millió forintot!

Portfólió egészség

George már portfóliód egészsége felett is őrködik!

Ha már van értékpapírszámlád, akkor megtetted az első lépést a nyugodt pénzügyi háttered megteremtéséhez. Azonban, ha további sikerekre vágysz befektetéseid terén, nézd meg, hogy George mennyire találja egészségesnek a befektetési portfóliódat!

Hol találod a Portfólió Egészség menüpontot?

Lépj be George felületén a Portfólió csempédre, és a felső menüben válaszd a "Portfólió egészség" menüpontot! Nézd meg, hogy befektetéseid mennyire felelnek meg az egészséges portfóliókkal szemben támasztott elvárásoknak!

Most nyerhetsz is

Egészséges Portfólióddal most tiéd lehet a 10 db iPhone 14 egyike, vagy akár az 1 millió forintos főnyereményt is hazaviheted. Annyi a dolgod, hogy egészséges legyen a befektetési portfóliód. Ezt George felületén nézheted meg. És regisztrálj a nyereményjátékra 2024. 03. 28-ig!

A szolgáltatás csak Erste folyószámlával, Erste értékpapírszámlával és George hozzáféréssel rendelkező Lakossági és Prémium kiszolgálásban részesülő ügyfeleknek érhető el.

Nyerj egészséges portfólióddal!

Ha George egészségesnek ítéli a portfóliódat nyereményjátékunk zárásakor, és jelentkezel ezen az oldalon a sorsolásra, akkor te is megnyerheted a 10 db iPhone 14 egyikét, vagy akár az 1 millió forintos fődíjat is hazaviheted.

Honnan tudod, hogy egészséges a portfóliód?

Attól függően, hogy Lakossági vagy Prémium ügyfél vagy, George különböző szempontok szerint értékeli azt, hogy profilodhoz illően egészséges-e a portfóliód. Ha a Portfólió egészség menüpont alatt az ábra körül nem teljes a kör, akkor még további teendőid lehetnek, amiben George segít. Ha a kör teljes és zöld színű, és alatta minden elem ki van pipálva, akkor egészséges portfólióddal nevezhetsz a nyereményjátékra!

Minden további részletes feltételt megtalálsz nyereményjáték szabályzatunkban.

Betöltés...

Mitől egészséges egy portfólió?

Értékpapírszámla

Az értékpapírszámla megnyitása az első lépés ahhoz, hogy gondoskodj a megtakarításaid egészségéről, hiszen erre a számlára választhatsz a céljaidnak megfelelő befektetési termékeket, melyek hosszú távon segítenek megőrizni megtakarításod vásárlóerejét.

Automatizáld befektetéseidet!

A havi rendszeres Erste Future befektetéssel fokozatosan növelheted vagyonodat. Az automatizált működés pedig még kényelmes is, hiszen csak egyszer kell beállítanod, a többiről már George gondoskodik. Az Erste Future csomagok bármelyike sokat tehet a portfóliód egészségéért!

Állj több lábon!

Ne csak egy termékbe, hanem több terméktípusba fektess, melyeknek a devizájuk is eltérő, hogy stabilabb portfóliód legyen.

Adókedvezmények

A befektetésekhez adómentesség és adójóváírás is kapcsolódhat. Ha hosszabb távon szeretnél megtakarítani, akkor a Tartós Befektetési Számla és a Nyugdíj-előtakarékossági Számla segíthet ebben.

Kérdésed van?

Kérj tőlünk visszahívást, és beszéld meg kollégáinkkal a Portfólió egészség működését vagy George javaslatait!
Ha pedig szeretnél többet olvasni arról, hogy indulj el a befektetések terén, olvasd el a témában íródott cikkeinket!

A honlapon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás és figyelemfelkeltés célját szolgálják. A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozd át az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉTa kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon.

Kérjük, hogy ha megfontolt befektetési döntésed meghozatala érdekében az adott termékfajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szükséged, keresd fel társaságunk munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegeld befektetésed tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

A számpéldákban feltüntetett hozamok csak elméletiek, amelyek a szemléltetést szolgálják, és nem jelentenek jövőbeli hozamra vonatkozó hozamígéretet. Nem számolnak továbbá az esetleges piaci és jogszabályi változásokkal, tranzakciós költségekkel, számlavezetési díjakkal.

A tájékoztatóban foglaltak nem teljes körűek és az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben