Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Portfólió egészség

Építs stabil portfóliót George segítségével!

George már portfóliód egészsége felett is őrködik!

Ha már van értékpapírszámlád, akkor megtetted az első lépést a nyugodt pénzügyi háttered megteremtéséhez. Azonban, ha további sikerekre vágysz befektetéseid terén, nézd meg, hogy George mennyire találja egészségesnek a befektetési portfóliódat!

Hol találod a Portfólió Egészség menüpontot?

Lépj be George felületén a Portfólió csempédre, és a felső menüben válaszd a "Portfólió egészség" menüpontot! Nézd meg, hogy befektetéseid mennyire felelnek meg az egészséges portfóliókkal szemben támasztott elvárásoknak!

George belépés

A szolgáltatás csak Erste folyószámlával, Erste értékpapírszámlával és George hozzáféréssel rendelkező Lakossági és Prémium kiszolgálásban részesülő ügyfeleknek érhető el.

Portfólió egészség

Mitől egészséges egy portfólió?

Értékpapírszámla

Értékpapírszámla

Az értékpapírszámla megnyitása az első lépés ahhoz, hogy gondoskodj a megtakarításaid egészségéről, hiszen erre a számlára választhatsz a céljaidnak megfelelő befektetési termékeket, melyek hosszú távon segítenek megőrizni megtakarításod vásárlóerejét.

Értékpapírszámla nyitás
Automatizáld befektetéseidet!

Automatizáld befektetéseidet!

A havi rendszeres Erste Future befektetéssel fokozatosan növelheted vagyonodat. Az automatizált működés pedig még kényelmes is, hiszen csak egyszer kell beállítanod, a többiről már George gondoskodik. Az Erste Future csomagok bármelyike sokat tehet a portfóliód egészségéért!

Erste Future
Állj több lábon!

Állj több lábon!

Ne csak egy termékbe, hanem több terméktípusba fektess, melyeknek a devizájuk is eltérő, hogy stabilabb portfóliód legyen.

Befektetési alap kereső
Adókedvezmények

Adókedvezmények

A befektetésekhez adómentesség és adójóváírás is kapcsolódhat. Ha hosszabb távon szeretnél megtakarítani, akkor a Tartós Befektetési Számla és a Nyugdíj-előtakarékossági Számla segíthet ebben.

TBSZ részletek NYESZ-R részletek

Kérdésed van?

Kérj tőlünk visszahívást, és beszéld meg kollégáinkkal a Portfólió egészség működését vagy George javaslatait!

Ha pedig szeretnél többet olvasni arról, hogy indulj el a befektetések terén, olvasd el a témában íródott cikkeinket!

A honlapon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak kizárólag az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatos előzetes tájékoztatás és figyelemfelkeltés célját szolgálják. A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozd át az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, Díjjegyzékét, amelyek elérhetőek a www.ersteinvestment.hu oldalon, valamint a BÉTa kereskedési szabályzatát, amely elérhető a www.bet.hu oldalon.

Kérjük, hogy ha megfontolt befektetési döntésed meghozatala érdekében az adott termékfajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szükséged, keresd fel társaságunk munkatársait, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegeld befektetésed tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

A számpéldákban feltüntetett hozamok csak elméletiek, amelyek a szemléltetést szolgálják, és nem jelentenek jövőbeli hozamra vonatkozó hozamígéretet. Nem számolnak továbbá az esetleges piaci és jogszabályi változásokkal, tranzakciós költségekkel, számlavezetési díjakkal.

A tájékoztatóban foglaltak nem teljes körűek és az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben