Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Állampapírok

Alacsony kockázatú befektetések

Magyar állampapírok

Hazai állampapírok vásárlásakor a magyar állam vállal kötelezettséget arra, hogy a befektetett megtakarításodat, és az előre meghatározott kamatot, a feltételek szerinti időben és módon kifizesse neked.

Hogyan működnek az állampapírok?

Az állampapírok kedveltek alacsony kockázatuk és kedvező kamatozásuk miatt.

Állami garanciát kapsz befektetéseid visszafizetésére
Állami garanciát kapsz befektetéseid visszafizetésére
Kiszámítható, biztos hozamra számíthatsz.
Kiszámítható,
biztos hozamra számíthatsz
Magyar állampapírok hozamai után nem kell kamatadót és szochót fizetned
Magyar állampapírok hozamai után nem kell kamatadót és szochót fizetned

Aktuális állampapír kínálat

Egyéves Magyar Állampapír

Futamidő:
1 év
Névérték:
10 000 HUF
Kamatozás típusa:
Fix kamatozású
Sorozat:
K250604

Fix Magyar Állampapír

Futamidő:
3 év
Névérték:
1 HUF
Kamatozás típusa:
Fix, negyedéves kamatfizetésű, a kamat mértéke évi 7,00%
Sorozat:
2027/Q2

Prémium Magyar Állampapír

Futamidő:
8 év
Névérték:
1 HUF
Kamatozás típusa:
Változó kamatozású
Sorozat:
2032/J

Bónusz Magyar Állampapír

Futamidő:
Névérték:
1 HUF
Kamatozás típusa:
Változó kamatozású
Sorozat:
2027/N

Magyar Állampapír Plusz

Futamidő:
5 év
Névérték:
1 HUF
Kamatozás típusa:
Fix, sávos kamatozású
Sorozat:
N2900603

Állampapír vásárlás

Hazai állampapírok vásárlásakor a magyar állam vállal kötelezettséget arra, hogy a befektetett megtakarításodat, és az előre meghatározott kamatot, a feltételek szerinti időben és módon kifizesse neked. A befektetési döntés meghozatala előtt tájékozódj az állampapírok tulajdonságairól és kockázatairól az általános terméktájékoztatóból.

Online vásárlás

Lépj be George felületén a Portfóliódra és a menüben válaszd az "Keresés és befektetés" lehetőségnél az "Állampapírok, kötvények" terméktípust

George belépés

Vásárlás bankfiókban

Látogass el a hozzád legközelebb eső Erste bankfiókba és vásárolj állampapírt személyesen kollégáinknál.

Fiókkereső

Bizonytalan vagy, hogy melyik állampapírt válaszd? Segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet, kérj tőlünk visszahívást!

Költségek és visszaváltási folyamat

Az állampapír vásárlás az Ersténél díjmentes!

Az állampapír vásárlás az Ersténél díjmentes!

Csak értékpapírszámlád számlavezetési díjával kell számolnod.

Az állampapírokat online, vagy bankfiókjainkban tudod eladni.

Online a NetBroker Kereskedés menüben, az „Állampapírok, jegyzések” menüre kattintva, valamint George Weben és a George Appon a Portfóliódra belépve a menüben a „Keresés és befektetés” menüpont alatt.

Állampapírok eladására munkanapokon 8:00 és 16:30 között adhatsz megbízást.

Igen, lejárat előtt eladhatod az állampapírodat az éppen aktuális vételi árjegyzésünkön.

Az éppen aktuális vételi árjegyzésünk alapján adhatod el az állampapírodat.

Az állampapír eladás ellenértékét azonnal jóváírjuk az értékpapírszámládon.

Aktuális lakossági állampapír árjegyzési információk

Ebben a listában találja az Erste Befektetési Zrt. hatályos vételi árjegyzését lakossági állampapírokra. Az árjegyzés azokra a sorozatokra vonatkozik, amelyeknek nem a Magyar Államkincstár volt a kizárólagos forgalmazója.

  • MÁP Plusz: 98.50% nettó árfolyam (+ felhalmozott kamat), a kamatjuttatásokat követő 5 munkanap alatt 100.00% nettó árfolyam (+ felhalmozott kamat)
  • PMÁP: 99.00% nettó árfolyam (+ felhalmozott kamat)
  • FixMÁP: 98% nettó árfolyam (+ felhalmozott kamat)
  • 1MÁP: 13.00% hozam
  • BMÁP: 98.00% nettó árfolyam (+ felhalmozott kamat)

A lakossági állampapírokra vonatkozó egyedi árazás jogát fenntartjuk.

Frissítve: 2024.01.12. 18:00

Gazdasági adatok

A lakossági állampapírok forgalmazója az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tevékenységi engedély szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002; tőzsdetagság: BÉT; a „Társaság”). Kérjük, befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetéséhez, valamint az értékpapírszámla vezetéséhez kapcsolódó aktuális díjakról, továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát és a befektetésekből származó esetleges károkat.
Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az árjegyzési információk a piaci körülményeknek megfelelően bármikor változhatnak, a pontos feltételekről üzletkötőink nyújtanak részletes tájékoztatást.
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a lakossági állampapírokra vonatkozó bármilyen ügyletet akkor tekintjük megkötöttnek, ha a Társaság Üzletszabályzatának megfelelő, ügylethez kapcsolódó dokumentáció az Ügyfél és a Társaság által megfelelően aláírásra került.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben