Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Dolgozz az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Aktuális állásajánlataink


Üzleti elemző

Nálunk lehetőséged lesz az üzleti területek, és az IT csapat közötti kapcsolat kialakítására, bécsi központi anyavállalattól beérkező üzleti igények specifikálására, valamint a társterületekkel történő együttműködésre; működtetni a napi és havi adatszolgáltatást biztosító rendszereinket; a Bank bécsi központjába kiküldendő és az onnan beérkező üzleti adatok ellenőrzésére, törzsadatok tisztítására, és az automatizált rendszerben előforduló hibák javítására; rendszerszintű ügyfél törzsadatok karbantartására, részt venni az előforduló anomáliák és inkonzisztenciák feltárásában; felmérni az üzleti igényeket, dokumentálni azokat, majd specifikációkat készíteni; társosztályok (kontrolling és számvitel) munkáját segíteni riportok készítésével, adatok elemzésével; csoportszintű projektekben és tesztelésekben való aktív részvételre.


Online kereskedési rendszereket támogató értékesítési munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz a befektetési szolgáltatásainkat igénybe vevő lakossági ügyfelek magas szintű kiszolgálásával részt venni a befektetési terület célkitűzéseinek, üzleti terveinek megvalósításában; a meglévő értékpapír számlával rendelkező ügyfeleink befektetési tevékenységének aktivizálására, tájékoztatására az Erste által kínált befektetési lehetőségekről; telefonos megkeresésre ügyfél igények felmérésére céljából és akvizíciós hívások lebonyolítására; online előregisztrációval rendelkező ügyfeleink jogszabályi és belső előírásoknak megfelelő számlanyitásának biztosítására, a számlavezetésekhez és az ügyletkötésnek megfelelő keretszerződések, szükséges egyéb dokumentáció rendelkezésre állásának biztosítására; szakmai előadásokon, ügyfélrendezvényeken való részvételre.


Rendszerszervező

Nálunk lehetőséged lesz a társaság termékeinek- és szolgáltatásainak fejlesztési, bővítési tevékenysége során felmerülő rendszerszervezési feladatok ellátására; együttműködésre és kapcsolattartásra az üzleti, valamint a társterületekkel, az IT üzemeltetéssel, a teszteléssel és a beszállítókkal; IT specifikáció elkészítésére, egyeztetésre és elfogadtatásra a társosztályokkal, a kapcsolódó határidők betartására; a beszállító cégektől kapott árajánlatok szakmai véleményezésére és egyeztetésére; az IT fejlesztésekhez kapcsolódóan a fejlesztők által leszállított rendszertervek véleményezésére és elfogadására; tesztelés támogatására, szervezői tesztek végrehajtására; verziók menedzselésére, élesítések koordinálására és dokumentálására.


HelpDesk munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz az biztosítani az Erste Befektetési Zrt. munkavállalóinak hatékony munkavégzéséhez szükséges eszközöket és informatikai segítséget; a munkatársak által használt Notebook-ok, desktopok, valamint IP telefonok telepítésére és karbantartására; felhasználók HelpDesk oldali támogatására az általuk használt eszközökkel kapcsolatos kérdésekben; telefonon és e-mailen beérkező informatikai problémák kezelésére és ügyfélközpontú megoldására; felhasználók jogosultságainak adminisztrálására; nyomtatók üzemeltetésére és karbantartására; céges mobil flotta kezelésére: lemondásokkal, vásárlásokkal, pótlással kapcsolatos ügyintézésekre.


IT Rendszeradminisztrátor (Linux)

Nálunk lehetőséged lesz biztosítani az Erste Befektetési Zrt. informatikai rendszereinek folyamatos fejlesztését és stabil működését; alkalmazás szintű beállítások, hibafeltárás/elhárítás, teljesítményoptimalizálás végrehajtására; fejlesztési terület szakértői támogatása, dokumentációk készítésére; alkalmazás verziók kezelésére, (telepítés, konfigurálás, verzió frissítés); a cég fizikai és virtuális kiszolgálóinak (Hyper-V), Failover Cluster-ek üzemeltetésére, karbantar-tására, szoftverek telepítésére; elsősorban RHEL Linux platformon kialakított My SQL/Oracle adatbázis és Apache/Nginx alkal-mazás szerverek produktív teszt környezetének üzemeltetésére; hardening/sebezhetőségi riportok alapján a konfigurációk frissítésére, nyilvántartások vezetésére.


BI szakértő

Nálunk lehetőséged lesz a Befektetési Zrt. IT adatmodellezési és riport fejlesztési feladatainak kialakítására és ellátásá-ra; folyamatok és rendszerek működésének és performanciájának monitorozására, hatékonyság és teljesítmény növelés céljából; szoros együttműködésre a fejlesztő és szervező kollegákkal a fejlesztések hatékonyságának és minőségének növelése érdekében; Fejlesztések specifikációs és tesztelési fázisaiba bekapcsolódni; a riportoláshoz és adatbetöltéshez szükséges interfészek készítésére, és dokumentálására; ETL/BI megoldások fejlesztésére, karbantartására, adatszolgáltatások elkészítésére, riportok tervezésére és fejlesztésére; BI jelentésszolgálat projekt megvalósításában való részvételre; adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítására, illetve kiegészítésére SQL-ben; munkakörhöz kapcsolódóan az SQL, PL/SQL főként MS SQL – Management Stúdio, (Transact SQL, Views, Stored Procedure, Functions) fejlesztői szintű működtetésére; folyamatok és rendszerek működésének és performanciájának monitorozására, hatékonyság és teljesítmény növelés céljából; szoros együttműködésre a fejlesztő és szervező kollegákkal a fejlesztések hatékonyságának és minőségének növelése érdekében; fejlesztések specifikációs és tesztelési fázisaiban való részvétel.


További állásaink

Böngéssz az Erste Bank összes aktuális pozíciója között.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben