Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Dolgozz az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Aktuális állásajánlataink


Kereskedési rendszereket támogató-üzemeltető

Nálunk lehetőséged lesz az Erste Befektetési Zrt. szolgáltatásaihoz kapcsolódó internetes és fiókhálózati alkalmazások üzemeltetésére; Hibabejelentések fogadására, valamint kivizsgálására és kezelésére; Felhasználókat szakértőként támogatni; Üzemeltetési folyamatokat tervezni és dokumentálni; Adatszolgáltatások és eseti riportok készítésére; Fejlesztési terület támogatására; Részt venni különböző izgalmas és kihívást jelentő projektekben.


Részvénykereskedő (USA Desk)

Nálunk lehetőséged lesz Az Erste Befektetési Zrt. amerikai kereskedés csoportjában (USA Desk) az ügyfelek megbízásainak kezelésére az amerikai tőzsdéken; Elmerülni a világ legnagyobb tőzsdéjének sokszínű világában; Befektetési tanácsokat adni és üzleteket kötni ügyfeleink részére az amerikai piacon; A piaci lehetőségek és mozgások folyamatos monitorozására, ezáltal a potenciális befektetési lehetőségek felkutatására; Részt venni szakmai témájú előadásokon, oktatásokon, rendezvényeken; Szakmai tudásod mélyíteni egy rugalmas, vidám, dinamikus csapatban; A munkaidő az amerikai tőzsde nyitvatartásához igazodik: jellemzően 13:30 - 22:15


BI szakértő

Nálunk lehetőséged lesz a Befektetési Zrt. IT adatmodellezési és riport fejlesztési feladatainak kialakítására és ellátásá-ra; folyamatok és rendszerek működésének és performanciájának monitorozására, hatékonyság és teljesítmény növelés céljából; szoros együttműködésre a fejlesztő és szervező kollegákkal a fejlesztések hatékonyságának és minőségének növelése érdekében; Fejlesztések specifikációs és tesztelési fázisaiba bekapcsolódni; a riportoláshoz és adatbetöltéshez szükséges interfészek készítésére, és dokumentálására; ETL/BI megoldások fejlesztésére, karbantartására, adatszolgáltatások elkészítésére, riportok tervezésére és fejlesztésére; BI jelentésszolgálat projekt megvalósításában való részvételre; adatmodellezés, adatpiac logikai adatmodell kialakítására, illetve kiegészítésére SQL-ben; munkakörhöz kapcsolódóan az SQL, PL/SQL főként MS SQL – Management Stúdio, (Transact SQL, Views, Stored Procedure, Functions) fejlesztői szintű működtetésére; folyamatok és rendszerek működésének és performanciájának monitorozására, hatékonyság és teljesítmény növelés céljából; szoros együttműködésre a fejlesztő és szervező kollegákkal a fejlesztések hatékonyságának és minőségének növelése érdekében; fejlesztések specifikációs és tesztelési fázisaiban való részvétel.


További állásaink

Böngéssz az Erste Bank összes aktuális pozíciója között.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben