Hétfő
febr. 6.
08:00
Ipari rendelésállomány (év/év) (GE)
Időszak: dec., előző: -3.3%, várt: -11.4%
08:30
Kiskereskedelmi forgalom (év/év) (HU)
Időszak: dec., előző: 0.6%
10:00
Értékesített autók száma (UK)
Időszak: jan., előző: 18.29%
11:00
Kiskereskedelmi forgalom (év/év) (EMU)
Időszak: dec., előző: -2.8%, várt: -2.7%
Kedd
febr. 7.
ny.e.
BNP Paribas (FR)
Időszak: 2022 Q4, előző: 1.84
08:00
Ipari termelés (év/év) (GE)
Időszak: dec., előző: -0.4%, várt: -1.9%
08:30
Ipari termelés (év/év, igazított) (HU)
Időszak: dec., előző: 0.8%
12:00
Linde (GE)
Időszak: 2022 Q4, várt: 2.91
14:30
Külkereskedelmi mérleg (milliárd dollár) (US)
Időszak: dec., előző: -61.5, várt: -68.5
22:05
Qiagen (GE)
Időszak: 2022 Q4, előző: 0.51
Szerda
febr. 8.
ny.e.
Total (FR)
Időszak: 2022 Q4, előző: 2.28, várt: 2.78
08:30
Külkereskedelmi mérleg (millió euró) - előzetes (HU)
Időszak: dec., előző: -1415
11:00
Államháztartási egyenleg (év eleje óta, milliárd Ft) (HU)
Időszak: jan., előző: -4753.4
13:00
Jelzáloghitel igénylések (US)
Időszak: feb., előző: -9%
z.u.
Deutsche Börse (GE)
Időszak: 2022 Q4, előző: 1.46, várt: 1.84
z.u.
Walt Disney (US)
Időszak: 2023 Q1, előző: 0.63, várt: 0.76
Csütörtök
febr. 9.
07:00
Gépipari rendelésállomány (év/év) (JP)
Időszak: jan., előző: 0.9%
07:00
Siemens (GE)
Időszak: 2023 Q1, előző: 2.14
ny.e.
Arcelormittal (NL)
Időszak: 2022 Q4, előző: 3.75, várt: 0.26
ny.e.
AbbVie (US)
Időszak: 2022 Q4, előző: 2.48, várt: 3.52
12:00
PepsiCo (US)
Időszak: 2022 Q4, előző: 1.53, várt: 1.64
13:00
Philip Morris International (US)
Időszak: 2022 Q4, előző: 1.36, várt: 1.26
14:30
Friss munkanélküli-segély kérelmek (ezer fő/hét) (US)
Időszak: feb., előző: 183
14:30
Tartós munkanélküli-segély kérelmek (ezer fő/hét) (US)
Időszak: jan., előző: 1655
z.u.
PayPal (US)
Időszak: 2022 Q4, előző: 0.85
02:30
Fogyasztói árindex (év/év) (CHN)
Időszak: jan., előző: 1.8%, várt: 2.2%
08:00
Ipari termelés (év/év) (UK)
Időszak: dec., előző: -5.1%
08:00
Külkereskedelmi mérleg (millió font) (UK)
Időszak: dec., előző: -1802
08:00
GDP (év/év) - előzetes (UK)
Időszak: Q4, előző: 1.9%
08:30
Fogyasztói árindex (év/év) (HU)
Időszak: jan., előző: 24.5%
16:00
Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi index - előzetes (US)
Időszak: feb., előző: 64.9, várt: 64.9
20:00
Költségvetési egyenleg (milliárd dollár) (US)
Időszak: jan., előző: -85.001
Vasárnap
febr. 12.

Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Dolgozz az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Aktuális állásajánlataink


Back office munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz Ügyfél által kezdeményezett külföldi értékpapír transzfer ügyletet bonyolítani; Külföldi piacokon megkötött ügyleteket elszámolni; Külföldi társasági események ügyfélszámlán történő lebonyolítására; Intézményi ügyfelek hazai és külföldi tranzakcióinak elszámolására; Számlaforgalom nyomon követésre és számlakivonatok egyeztetésére; Az ügyletekhez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátására.


Compliance - operációs kontroll munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz Tanácsadók, bankárok és üzletkötők által rögzített tranzakciók napi szintű ellenőrzésére, elemzésére; Egyéb operációs kontroll és compliance monitoring tevékenység végzésére; Kontroll rendszer megfelelőségének elemzésére, javítási javaslatok kidolgozására, kontrollok meglétének és hatékonyságának elemzésére; Tanácsadásra és oktatási tevékenységre operációs szabályokhoz kapcsolódó kérdésekben; Az ellenőrzésekhez kapcsolódó kapcsolattartásra a brókerekkel, bankárokkal; Az ellenőrzéshez szükséges adatok lekérdezésére különböző adatbázisokból, a Társaság belső informatikai rendszereinek (Front és Back Office rendszerek) használatával.


Üzleti elemző

Nálunk lehetőséged lesz Az Erste Befektetési Zrt. különböző szegmenseiben, értékpapír kezeléshez kapcsolódó folyamatok feltérképezésére és modellezésére; Üzleti igények felmérésére, dokumentálására, valamint új igények specifikálására, Új termékek bevezetéséhez és adatmigrációhoz kapcsolódó projektek üzleti oldalról történő koordinálására; Egyeztetésre az üzleti megrendelőkkel és az egyes informatikai területekkel az igényekhez tartozó leghatékonyabb megoldások kialakításáról; A befektetési szolgáltató front és back office rendszereihez, befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó üzleti specifikációinak elkészítésére; Új funkciók felhasználó oldali tesztelésére; A befektetési szolgáltató üzleti területeinek szakértői támogatására.


Rendszerszervező

Nálunk lehetőséged lesz A Társaság termékeinek- és szolgáltatásainak fejlesztési, bővítési tevékenysége során felmerülő rendszerszervezési feladatok ellátására; Együttműködésre és kapcsolattartásra az Üzleti, valamint a társterületekkel, az IT üzemeltetéssel, a teszteléssel és a Beszállítókkal; IT Specifikáció elkészítésére, egyeztetésre és elfogadtatásra a társosztályokkal, a kapcsolódó határidők betartására; A Beszállító cégektől kapott árajánlatok szakmai véleményezésére és egyeztetésére; Az IT fejlesztésekhez kapcsolódóan a fejlesztők által leszállított rendszertervek véleményezésére és elfogadására; Tesztelés támogatására, szervezői tesztek végrehajtására; Verziók menedzselésére, élesítések koordinálására és dokumentálására.


SQL programozási – BI szakértő

A riportoláshoz és adatbetöltéshez szükséges interfészek készítésére, ezek dokumentálására; ETL/BI megoldások fejlesztése, karbantartására, adatszolgáltatások elkészítésére, riportok tervezésre és fejlesztésre; Éles üzemű alkalmazásokhoz kapcsolódó folyamatok végrehajtására; BI jelentésszolgálat projekt megvalósításában való részvételre; Komplex problémák kivizsgálására és feltárására; Folyamatok és rendszerek működésének és performanciájának monitorozására, hatékonyság és teljesítmény növelés céljából; Szoros együttműködésre a fejlesztő és szervező kollegákkal a fejlesztések hatékonyságának, minőségének növelése érdekében; Fejlesztések specifikációs és tesztelési fázisaiban való részvételre.


ERP Data Analyst

Nálunk lehetőséged lesz A Befektetési Zrt. Erste Group irányába történő napi és havi adatszolgáltatásait biztosító forrásrendszerek működtetésének felügyeletére, A különböző területekről (Risk, Controlling és BIC) és adattárházakból érkező riportok összehangolásának koordinálására, Részt venni az adategyeztetésekben, tesztelésekben és üzleti adatellenőrzésekben, Felügyelni az új adatküldő és ellenőrzési szabályokat biztosító szoftver verzióellenőrzését illetve a végrehajtás megtervezését, Előkészíteni és felügyelni a biztonsági mentési folyamatokat, Biztosítani az adatbázisokban történő konzisztencia ellenőrzések testreszabását, tervezését, karbantartását és futtatását, illetve az ellenőrzések eredményeinek feldolgozását, A félévente esedékes interface változások koordinálására, Erste Group szinten történő adatszolgáltatással kapcsolatos változások esetén az új szabályzatok teljes implementálására, Folyamatosan tartani a kapcsolatot a bécsi központtal, Felügyelni a JIRA jegykezelést és SLA nyomon követést.


Tesztelő

Nálunk lehetőséged lesz Aktívan részt venni új rendszerek bevezetésével, meglévő rendszerek funkcióinak fejlesztésével foglalkozó projektekben az alábbi feladatkörökben: Tesztadatok előkészítése; Tesztfeladatok elvégzése; A csoport hiba- és eseménykezelő tesztmenedzsment alkalmazásának használata; Hibák rögzítése, visszaellenőrzése, lezárása; Tesztelési forgatókönyvek készítése, bővítése.


Alkalmazás üzemeltető

Nálunk lehetőséged lesz Befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó fiókhálózati és internetes alkalmazások üzemeltetésére; Hibabejelentések fogadására, kivizsgálására és kezelésére; Üzemeltetési folyamatok tervezésére, dokumentálására; Adatszolgáltatásra és riportok készítésére; Fejlesztők és tesztelők szakértői támogatására; Informatikai projektekben való részvételre.


Részvénykereskedő (USA Desk)

Nálunk lehetőséged lesz az ügyfelek megbízásainak kezelésére az amerikai tőzsdéken. Elmerülhetsz a világ legnagyobb tőzsdéjének sokszínű világában, befektetési tanácsokat adhatsz és üzleteket köthetsz ügyfeleink részére az amerikai piacon.


Tőzsdei üzletkötő / Bróker

Nálunk lehetőséged lesz első kézből megtapasztalni a tőzsde és a devizapiac lüktetését, teljes képet kapni a befektetések univerzumáról és mélyíteni tudásod. Folyamatosan nyomonkövetheted a legfrissebb tőkepiaci elemzéseket és trendeket, valamint tanácsaiddal segítheted az ügyfeleket befektetési döntéseik meghozatalában.


További állásaink

Böngéssz az Erste Bank összes aktuális pozíciója között.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben

Elfogadom
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. Bővebben itt