Péntek
jún. 2.
14:30
Tisztított munkanélküliségi ráta (US)
Időszak: máj., előző: 6.6%
14:30
Munkanélküliségi ráta (US)
Időszak: máj., előző: 3.4%, várt: 3.5%
14:30
Aktivitási ráta (US)
Időszak: máj., előző: 62.6%, várt: 62.6%
14:30
Nem-mezőgazdasági foglalkoztatottak változása (ezer fő) (US)
Időszak: máj., előző: 253, várt: 195
14:30
Foglalkoztatottság változása (ezer fő) (US)
Időszak: máj., előző: 11, várt: 5
14:30
Magánszektor foglalkoztatottak változása (ezer fő) (US)
Időszak: máj., előző: 230, várt: 165
14:30
Átlagos órabérek (US)
Időszak: máj., előző: 4.4%, várt: 4.4%
Hétfő
jún. 5.
03:45
Caixin kompozit beszerzési menedzser index (CHN)
Időszak: máj., előző: 53.6
08:00
Külkereskedelmi egyenleg (GE)
Időszak: ápr., előző: -5.9%
08:00
Folyó fizetési mérleg (milliárd euró) (GE)
Időszak: ápr., előző: 14.9
09:55
Szolgáltatóipari beszerzési menedzser index - végleges (GE)
Időszak: máj., előző: 57.8
10:00
Szolgáltatóipari beszerzési menedzser index - végleges (EMU)
Időszak: máj., előző: 55.9
10:00
Értékesített autók száma (UK)
Időszak: máj., előző: 11.6%
10:30
Szolgáltatóipari beszerzési menedzser index - végleges (UK)
Időszak: máj., előző: 55.1
15:45
Szolgáltatóipari beszerzési menedzser index (US)
Időszak: máj., előző: 55.1, várt: 55.2
15:45
Beszerzési menedzser index (US)
Időszak: máj., előző: 54.5
16:00
ISM szolgáltatóipari index (US)
Időszak: máj., előző: 51.9, várt: 52.5
16:00
Ipari rendelésállomány (hó/hó) (US)
Időszak: ápr., előző: 0.4%, várt: 0.8%
16:00
Tartós cikkek rendelésállománya (hó/hó) (US)
Időszak: ápr., előző: 1.1%
Kedd
jún. 6.
08:00
Ipari rendelésállomány (év/év) (GE)
Időszak: ápr., előző: -11%
08:30
Kiskereskedelmi forgalom (év/év) (HU)
Időszak: ápr., előző: -13.1%
11:00
Kiskereskedelmi forgalom (év/év) (EMU)
Időszak: ápr., előző: -3.8%
Szerda
jún. 7.
03:30
GDP (év/év) (AU)
Időszak: Q1, előző: 2.7%, várt: 2.4%
ism.
Export (év/év) (CHN)
Időszak: máj., várt: -1.6%
08:00
Ipari termelés (év/év, munkanaphatással igazított) (GE)
Időszak: ápr., előző: 1.8%
08:30
Ipari termelés (év/év, igazított) (HU)
Időszak: ápr., előző: -4%
13:00
Jelzáloghitel igénylések (US)
Időszak: jún., előző: -3.7%
14:30
Külkereskedelmi mérleg (milliárd dollár) (US)
Időszak: ápr., előző: -64.2, várt: -75.4
ism.
Richter ex-div (HU)
, várt: 390
Csütörtök
jún. 8.
01:50
GDP (évesített negyedév/negyedév) (JP)
Időszak: Q1, előző: 1.6%, várt: 1.9%
08:00
Wizz Air (UK)
Időszak: 2023 Q4, előző: -2.78, várt: -1.32
08:30
Külkereskedelmi mérleg (millió euró) - előzetes (HU)
Időszak: ápr., előző: 886
08:30
Fogyasztói árindex (év/év) (HU)
Időszak: máj., előző: 24%
11:00
GDP (év/év, igazított) (EMU)
Időszak: Q1, előző: 1.3%
11:00
Államháztartási egyenleg (év eleje óta, milliárd Ft) (HU)
Időszak: máj., előző: -2709.7
14:30
Friss munkanélküli-segély kérelmek (ezer fő/hét) (US)
Időszak: jún., előző: 232
14:30
Tartós munkanélküli-segély kérelmek (ezer fő/hét) (US)
Időszak: máj., előző: 1795
03:30
Fogyasztói árindex (év/év) (CHN)
Időszak: máj., előző: 0.1%, várt: 0.2%

Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Dolgozz az Erste Befektetési Zrt.-nél!

Aktuális állásajánlataink


MID-office munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz az Erste Befektetési Zrt. különböző szegmenseiben az értékpapír kezeléshez kapcsolódó folyamatok megismerésére; a befektetési szolgáltatás üzleti folyamataihoz kapcsolódó dokumentációk belső riportok, vezetői elemzések elkészítésére és rendszeres frissítésére; a befektetések intézésére szolgáló Frontend rendszerben, a megbízások rögzítésére, valamint az adatok módosítására; a befektetési szolgáltató üzleti területeinek szakértői támogatására, a termékkel kapcsolatos sajátosságokra vonatkozó információk megosztásával; a lakossági, vállalati és intézményi ügyfelek részére küldendő anyagok (ügylet előtti tájékoztató dokumentumok, ügyfélszerződések, tranzakciós értesítők) rendszeres karbantartására; a Frontend és kereskedési rendszer új funkcióinak felhasználó oldali tesztelésére; napi adminisztratív feladatok ellátása.


Információbiztonsági szakértő

Nálunk lehetőséged lesz az Erste Befektetési Zrt-nél ellátni az információbiztonsági felelős szerepkört az Erste bank információbiztonsági területének szakmai támogatásával; biztosítani az információbiztonsági követelményeknek megfelelést a banki és jogszabályi előírásoknak megfelelően; információbiztonsági kontroll ellenőrzési feladatok elvégzésére; információbiztonsági rendszerekhez és folyamatokhoz kapcsolódó szabályozások, eljárásrendek kialakítására és felülvizsgálatára; információbiztonsági fenyegetések, incidensek elemzésére, kezelésére és koordinálására; sérülékenységvizsgálatok és behatolás tesztek koordinálására és felügyeletére; projektek támogatására, információbiztonsági követelmények érvényre juttatására; biztonsági felülvizsgálatok, auditok, ellenőrzések szakmai támogatására, valamint kockázatértékelések elvégzésére; információbiztonsághoz kapcsolódó szakmai továbbképzéseken, előadásokon való részvételre.


Online kereskedési rendszereket támogató értékesítési munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz az befektetési szolgáltatásainkat igénybe vevő lakossági ügyfelek magas szintű kiszolgálásával részt venni a befektetési terület célkitűzéseinek, üzleti terveinek megvalósításában; A meglévő értékpapír számlával rendelkező ügyfeleink befektetési tevékenységének aktivizálására, tájékoztatására az Erste által kínált befektetési lehetőségekről; Telefonos megkeresésre ügyfél igények felmérésére céljából és akvizíciós hívások lebonyolítására; Online előregisztrációval rendelkező ügyfeleink jogszabályi és belső előírásoknak megfelelő számlanyitásának biztosítására, a számlavezetésekhez és az ügyletkötésnek megfelelő keretszerződések, szükséges egyéb dokumentáció rendelkezésre állásának biztosítására; Szakmai előadásokon, ügyfélrendezvényeken való részvételre.


Ügyfélszolgálati munkatárs

Nálunk lehetőséged lesz a különböző csatornákon beérkező (Telefonon, email-en), az Erste által kínált befektetési lehetőségeivel, szolgáltatásaival és eljárásaival kapcsolatos ügyfélkérdések megválaszolására és kezelésére; információnyújtásra az aktuális kondíciókról, meglévő és leendő ügyfeleink számára; az elektronikus kereskedési rendszerekhez (NetBroker, NetBroker Pro, Hozamplaza) kapcsolódó ügyfélszolgálati tevékenységek ellátására, használatuk során előforduló kérdések és problémák kezelésére; kimenő hívások indítására, levelek, tájékoztató anyagok és egyéb dokumentumok megküldése az ügyfelek számára; együttműködésre a kapcsolódó befektetési, üzemeltetési és fejlesztési területekkel.


Rendszerszervező

Nálunk lehetőséged lesz A Társaság termékeinek- és szolgáltatásainak fejlesztési, bővítési tevékenysége során felmerülő rendszerszervezési feladatok ellátására; Együttműködésre és kapcsolattartásra az Üzleti, valamint a társterületekkel, az IT üzemeltetéssel, a teszteléssel és a Beszállítókkal; IT Specifikáció elkészítésére, egyeztetésre és elfogadtatásra a társosztályokkal, a kapcsolódó határidők betartására; A Beszállító cégektől kapott árajánlatok szakmai véleményezésére és egyeztetésére; Az IT fejlesztésekhez kapcsolódóan a fejlesztők által leszállított rendszertervek véleményezésére és elfogadására; Tesztelés támogatására, szervezői tesztek végrehajtására; Verziók menedzselésére, élesítések koordinálására és dokumentálására.


További állásaink

Böngéssz az Erste Bank összes aktuális pozíciója között.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben

Elfogadom
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. Bővebben itt