Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba online, telefonon vagy személyesen bankfiókjainkban!

Kérdésed van?

A gyakran ismételt kérdések között gyorsan megtalálhatod a választ!

Gyakori kérdések

Telefonos Ügyfélszolgálat:

06 1 235 5151

Ügyfélszolgálatunk elérhető munkanapokon 8:00- 20:00 óráig.

A tájékoztatás ügyfélszolgálatunk átlagos terheltségét mutatja, emiatt rendkívüli események a megszokottól eltérő terheltséget okozhatnak. Központi Ügyfélszolgálatunk esetenként, a NetBrokerben elérhető piacok zárva tartása esetén rövidített ideig tarthat nyitva. Erről kereskedési rendszereken keresztül, hirdetmény formájában tájékoztatunk.

További elérhetőségeink

Írj nekünk

info@ersteinvestment.hu

Oszd meg velünk gondolataidat e-mailben!

E-mail küldése

Címünk

1138 Budapest Népfürdő u. 24-26.

Hozzád legközelebbi Erste fiókban is kiszolgálunk

Kapcsolatfelvétel

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben