Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

EUR/HUF - 2024-47 - napi

CHART EXTRA
CHART EXTRAPuppi AdriánSzakmai vezető2024. június 11.   08:31

Az elmúlt időszakban a várakozások szerinti sávban mozgott a piac, a hétfői napon egy spike erejéig a várt zóna fölé szúrt az árfolyam.

Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 384 402

 

Egyelőre kérdés, elsősorban a várt zónából való kiszúrás miatt, hogy a felfelé mozgás korrekciójának második alhullámát, vagy már az új trendszakasz első, északnak tartó alhullámát látjuk. Statisztikailag nagyobb esélye van annak – általános esetben – hogy a korrekció  alhulláma tartott északnak. Arányaiban egy ilyen emelkedés után (a május végi mélypont), a látott 2-3 napos korrekció időben kevés, ezért inkább a korrekció futása mellett tesszük le a voksunk.

Megjegyzés: Erős trendben képzelhető el ilyen rövid korrekció, mely a korábban jelzett un. 1-2-1-2 szituációra utalna és látványos forintgyengülésnek kellene, hogy tanúi legyünk a következő időszakban. Egyelőre erre csak minimális esélyt látunk.

Az előttünk álló napokban folytatódhat a korrekció, maradhat a korábban jelzett sávban az árfolyam (388,50 – 393,50), melyből a trend visszatérését megelőzően déli irányba leszúrhat, de a támasz (387,10 környéke) már erős ellenfélnek bizonyulhat.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben