Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

DAX napos idősík (D1)

CHART EXTRA
CHART EXTRAPuppi AdriánSzakmai vezető2024. április 23.   09:02

Az elmúlt napokban a megfogalmazott várakozások szerint mozgott a német index, a támasz megfogta az esést és fordulós jelzés alakult ki.

Timeframe Irány Támaszok Ellenállások
Napos 17.900 18.310; 18.800

 

Link a charthoz: https://www.tradingview.com/x/C1x9P1ea/ 

  • Továbbra is csatornában mozog az index, ami inkább korrekciós jelleget kölcsönöz a mozgásnak és az elsődleges számozás szerinti mozgásra utal (kékkel). A lehetséges korrekciós végpontot, mely egyben egy támasz is a kék szaggatott vonal jelzi. A támasz nagy eséllyel működni fog, mely megfordíthatja a mozgás irányát.-2024/32
  • Intraday chartokon sem látható megerősített fordulós jelzés, így további déli mozgásra az eső csatornában reális lehetőség mutatkozik. A csatorna alja és a támasz 17600 körül található, ahonnan legkésőbb fordulós jelzés kialakulásra és az emelkedés megindulására számítunk. Az emelkedés elsődleges célára 17915, a másodlagos 18143.-2024/32

A hetes idősíkon látható kép a zöld számozás irányába mutat, azaz a piac elérte a várt tetőt és az index lefordulását láthatjuk. Ennek ellentmond a tetőről történő korrekciós jellegű mozgás, így a várhatóan meginduló következő időszaki északi irányú mozgás, illetve annak belső szerkezete nyújthat a szcenáriók vonatkozásában megerősítést, támogatást a verziók közötti választáshoz.

Long indikátor-konfiguráció keletkezett, mely a keddi kereskedésben kaphat megerősítést. Az elsődleges célára 18000 (elérési esély: cca. 70 %), a másodlagos 18240 (elérési esély 55%), harmadlagos 18600 (ennek egyelőre alacsony az elérési valószínűsége).

A fentieket figyelembe véve a következő időszakban emelkedés érkezhet, melynek elsődleges célára a korábban a fordulat esetére jelzett 17915, a másodlagos pedig az indikátor-konfiguráció elsődleges célára, azaz 18000.

Veszély:

  • A pirossal jelölt számozás szerint elkészült az északi irányba tartó szerkezet, mely után egy jelentősebb esés is megindulhat, több ezer ponttal csökkentve az index értékét. Egyelőre nincs erre vonatkozóan megerősített információ a charton, nem alakult ki napos idősíkon alacsonyabb tető, ugyanakkor a korábbi magasabb alj alá szúrt már a piac.-2024/31

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Visszatért a növekedés
SZTORI

Visszatért a növekedés

Közzétette a KSH ma reggel az idei első negyedéves GDP-re vonatkozó...

Manipulatív gabonaárak
AGRÁR SAROK

Manipulatív gabonaárak

Hát persze, hogy manipulálják, hiszen tőzsdei tömegcikkekről van szó. Ott pedig minden hírt arra használnak, hogy hullámokat gerjesszenek, mert az...

2024. április 30.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben