Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A Total ajánlatot kapott gázszállító és tározó leányvállalatára - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2012. november 19.   10:23

Az ArcelorMittal 338 millió euró értékű beruházást tervez megvalósítani a Nagy-Britanniában található cement gyárában. A beruházás részvényenkénti értéke 21 eurócent.Az Axa 2 milliárd euró értékben indítana új közepes kapitalizációjú alapot és 1,1 milliárd euró forrást már sikeresen bevont a megvalósításhoz.


Az ArcelorMittal 338 millió euró értékű beruházást tervez megvalósítani a Nagy-Britanniában található cement gyárában. A beruházás részvényenkénti értéke 21 eurócent.
Az Axa 2 milliárd euró értékben indítana új közepes kapitalizációjú alapot és 1,1 milliárd euró forrást már sikeresen bevont a megvalósításhoz.
A Banco Santander is részt vállal a spanyol rossz bank, a „Sareb” támogatásában, korábban a Banco Bilbao is bejelentette szándékát. A központi bank szerint a „rossz bank” közel 60 milliárd euró értékű ingatlanvagyonról fog rendelkezni.
A Banco Santander angol leányvállalata a kisvállalati hitelek bővítését tervezi abból a 2 milliárd fontból, ami azután szabadult fel, hogy a spanyol bank elállt a Royal Bank of Scotland 316 fiókjának megvételétől. A bank múlt héten jelentette be új finanszírozási programját, mellyel a legnagyobb brit kkv kiszolgáló bankká szeretnének válni.
A Commerzbank bejelentette, hogy az idei évben már nem fog döntést hozni egy esetleges létszám leépítési programról.
Pletykák szerint a Daimler bővítené az igazgatótanácsának a méretét, annak érdekében, hogy külön személyt delegálhassanak a kínai piac számára, ugyanis a vállalat is látja, hogy a távol-keleti piacon lehet jelenleg a leggyorsabban növekedni, ugyanakkor a Daimler közel sem annyira sikeres ezeken a piacokon, mint nagy riválisa, a BMW.
A Deutsche Bank 187 millió rubel (4 millió euró) értékben 3 éves lejáratú uridashi kötvényt értékesít.
Októberben év/év alapon 4,6%-kal csökkent az európai autópiac mérete. A Fiat csoport 65.000 autót tudott eladni
Az Infineon-t tartásra minősítette fel a Jefferies.
A Samsung átveszi a Nokia 40 oroszországi értékesítési pontját. A most bejelentett tranzakció jól jelzi a piaci súlyok eltolódását, és a Nokia háttérbe szorulását.
A Nokia Siemens együttműködik a Ballard Power-rel olyan mobil hálózatok kifejlesztésén, amelyek természeti katasztrófák vagy áramkimaradások esetén is hatékonyan működnek. A biztonsági erőforrást biztosító technológia megbízhatóbb, kevesebb karbantartási költséggel jár, és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos akkumulátoros vagy dízel generátoros megoldások.
A Total ajánlatot kapott gázszállító és tározó leányvállalatának, a TIGF-nek a megvételére. Az ajánlatot tevő fél egy konzorcium, melynek egyik tulajdonosa az EDF. A tranzakció becsült költsége 2-3 milliárd euró lehet.
A Banca IMI vételről tartásra minősítette le az Unicredit-et, a célár 3,67 euró.
Az Unicredit tárgyal az ATF Bank részesedésének eladásáról kazah befektetőkkel. Ez az eladás is része az Unicredit 5 éves költségcsökkentő és jövedelmezőség fellendítő tervének. Űz Unicredit még 2007-ben vásárolta meg a kazah bankot 2,1 milliárd dollárért.
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben