Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Jó a hangulat a piacokon

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. október 17.   13:39

S&P: Visszapattant a támaszról az index Jó hangulatban kezdődött a hét a tengerentúlon. A korrekció véget ért, az index visszapattant az 1.420 pontos támaszról és rallyt láthattunk az elmúlt napokban. A negatív...

S&P: Visszapattant a támaszról az index
Jó hangulatban kezdődött a hét a tengerentúlon. A korrekció véget ért, az index visszapattant az 1.420 pontos támaszról és rallyt láthattunk az elmúlt napokban. A negatív forgatókönyv nem nyert megerősítést, jelenleg az index már a sáv tetejét közelíti 1.465 pontnál, amelynek áttörése esetén megerősítést nyerne az emelkedő trend. A technikai kép összességében továbbra is pozitív, de hamarosan fontos akadályhoz érhet a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.4201.465
DAX30: Ellenálláshoz ért az index
Jó hangulat uralkodott az európai piacokon is, a német index a 7.200 pontos támaszról pattant pozitív irányba pár nappal ezelőtt, és erős emelkedés indult. Az index súrolja a következő ellenállást, ami 7.400 pontnál található, és a szint áttörésével a 7.480 pontos lokális maximumot is elérheti a kurzus. Egyelőre optimisták lehetünk a német index mozgásával kapcsolatban is.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.200 7.1007.400 7.480
EUR/USD: Sokat emelkedett a napokban a devizapár
A devizapár is meglódult felfelé, az Európából és főként a spanyoloktól érkező jó híreknek köszönhetően erősödött az euró a dollárral szemben. A támaszt jelentő 200 napos mozgóátlagról, 1,283-ról második alkalommal pattant vissza az árfolyam, és az 1,306-os ellenállás áttörésével megközelítette az 1,317-es lokális csúcspontot. A következő napokban további emelkedésre számítunk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1,2951,283  1,317
EUR/HUF: Ma délelőtt már korrigál a forint
Jó hangulatban kezdte a hetet a forint, tegnap 277,5-nél is járt az árfolyam. Innen korrigáltunk a délelőtti órákban, de továbbra is a 280-as szint alatt mozog az árfolyam. A következő erős támasz 275 forintnál van, míg ellenállás 280-nál. A jelenlegi kép alapján a forint további erősödésének nagyobb a valószínűsége.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 275280
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben