Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Erste Trader Hírlevél

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. október 1.   14:36

S&P500: Korrekcióról szólt a múlt hétA múlt hét javarészt a korrekcióról szólt a tengerentúlon, de kritikus támaszok még nem sérültek. A 20 és 30 napos mozgóátlagok állították meg a süllyedést, egyelőre ezeken nem esett...

S&P500: Korrekcióról szólt a múlt hét
A múlt hét javarészt a korrekcióról szólt a tengerentúlon, de kritikus támaszok még nem sérültek. A 20 és 30 napos mozgóátlagok állították meg a süllyedést, egyelőre ezeken nem esett át az árfolyam, hanem stagnált a hét második felében. A korrekció vége még nem látszik, ezért figyeljük a további támaszokat is, 1.415-1.420 pontnál. Továbbra sem indokolt komolyabb pesszimizmus, mert a trend még bőven felfelé mutat, az esésben a vételi pontokat keressük.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.415-1.4201.450 1.465
DAX30: Fontos támaszon az árfolyam
A német index a 20 és 30 napos mozgóátlagok között, az emelkedő trendvonal felett mozog. 7.200 pontnál egy kiemelt támasza van az indexnek, amelynek törésével 7.100 pontot is elérhetné a kurzus. A hosszabb távú emelkedő trenddel továbbra sincsen probléma, de vételi jelzések egyelőre nincsenek ezért kivárás javasolt.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 7.2007.100  7.480
EUR/USD: A 200 napos mozgóátlagig esett a devizapár
Fontos támaszig, a 200 napos mozgóátlagig zuhant a devizapár árfolyama a múlt hét során. Arra érdemes figyelni, hogy a szintről melyik irányba folytatódik a mozgás. Fordulat esetén vételi pozíció nyitható, 1,28 alatti stop-loss szinttel, ebben az esetben az 1,3-as és az 1,317-es szinteket érhetné el újból a kurzus. A másik forgatókönyv a 200 napos mozgóátlag törésével számol, ebben az esetben az 1,27-es szintet célozhatná meg a kurzus. Jelenleg nagyobb a valószínűsége a pozitív fordulatnak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
1,283  1,27 1,31,317
EUR/HUF: A 285-ös szintet ostromolja az árfolyam
Gyengült a forint a múlt héten, de a 285-ös szintet eddig csak napon belül sikerül áttörnie az árfolyamnak. Ha ezt az akadályt is legyőzi a kurzus, akkor már nincs megállás a 290-es ellenállásig. Trend azonban továbbra sem alakult ki a grafikonon, hetek óta oldalazásról beszélhetünk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 280285 290
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben