Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Leválasztja a Teams-t az Office alkalmazásokról a Microsoft

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. április 2.   14:51

Európa után világszerte különválasztja a Teams kommunikációs alkalmazást az Office szoftvereitől a Microsoft, hogy elébe menjen a növekvő szabályozói nyomásnak. A techóriás még augusztusban szedte szét termékcsomagját Európában, miután az...

Európa után világszerte különválasztja a Teams kommunikációs alkalmazást az Office szoftvereitől a Microsoft, hogy elébe menjen a növekvő szabályozói nyomásnak. A techóriás még augusztusban szedte szét termékcsomagját Európában, miután az Európai Bizottság úgy látta, hogy a Microsoft csorbítja a kommunikációs alkalmazások versenyét azzal, hogy a felhasználók az Office csomag részeként a Teams-hez is hozzáférnek.

Azok a felhasználók, akik jelenleg az Office csomag részeként használják a kommunikációs alkalmazást, továbbra is hozzáférhetnek, viszont az új felhasználók külön vásárolhatják meg a Microsoft Office és Teams szoftvereket.

Kapcsolódó termék
Microsoft Corp.413.64-1.96%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben