Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

ELEMZÉS

Magyar Telekom: Erős lehetett a működési eredmény

ÖTLETGYÁR MINI
ÖTLETGYÁR MINI2024. február 19.   10:52

A Magyar Telekom február 22-én tőzsdezárás után teszi közzé negyedik negyedéves eredményét. A cég bevétele várakozásunk szerint 11%-kal lehetett magasabb az előző évinél, elsősorban az adatforgalomnak, az SMS-nek valamint a multimédiás...

A Magyar Telekom február 22-én tőzsdezárás után teszi közzé negyedik negyedéves eredményét.

A cég bevétele várakozásunk szerint 11%-kal lehetett magasabb az előző évinél, elsősorban az adatforgalomnak, az SMS-nek valamint a multimédiás szolgáltatásoknak köszönhetően. Az EBITDA a bevételeknél is gyorsabb ütemben, körülbelül 13%-kal bővülhetett év/év alapon, mivel a díjkorrekció pozitív hatása mérsékelhette a költséginflációt, így javulhatott a marzs. Az alacsonyabb pénzügyi eredményt több mint ellensúlyozhatta a jobb működési eredmény, így az adózott eredmény közel 4%-kal emelkedhetett előrejelzésünk szerint.

A teljes 2023-as év bevétele közel 13%-kal bővülhetett, az EBITDAaL növekedése pedig elérhette a 10-15%-os célsáv felső élét.

Kapcsolódó termék
MTELEKOM918.0-0.22%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben