Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Amundi Magyar Kötvény Alap

ISIN: HU0000701834

6.333592 HUF

Árfolyam dátuma: 2024.02.22.
Alapkezelő AMUNDI ALAPKEZELŐ ZRT.
ISIN HU0000701834
Fenntarthatóság 1: ESG-MINIMUM STANDARD
Kategória Kötvény
Kockázat Közepes
Időtáv Középtáv
Régió Hazai
Szektor Nem besorolt
Alap devizaneme HUF
Nettó eszközérték 25 511 094 913 HUF
Indulás 1997.01.24.
Elszámolás Vételi: T+2 nap; Visszaváltási: T+2 nap

Bemutatás és letölthető dokumentumok

Az Alap befektetési célja, hogy főként a hazai állam- és vállalati kötvényekbe történő befektetéseket megcélozva közép- és hosszabb távon maximális mértékű tőkenövekményt érjen el. Az Alap eszközei között elsősorban állampapírok, illetve egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok találhatók, de a pénzpiaci eszközök (például bankbetétek) és a kamatkockázat kezelésére irányuló származékos eszközök használata is jellemző lehet. Bár az Alap a befektetéseivel elsősorban a hazai állam- és vállalati kötvény piacot célozza meg, de amennyiben az Alapkezelő indokoltnak tartja, átmenetileg a pénzpiaci eszközök és/vagy a külföldi kötvénypiaci eszközök is jelentős súlyt képviselhetnek az Alap befektetései között. Az Alap referenciaindexe az éven túli hátralévő futamidejű magyar állampapírok teljesítményét tükröző MAX Index.

Kiemelt tartalmunk

Az Erste Market "Befektetési Alapok" aloldalain megjelenített adatokkal kapcsolatban a Hozam Plaza (www.hozamplaza.hu) Jogi Nyilatkozata irányadó.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on található adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok nem minősülnek hiteles forrásnak, a website-on közzétettek alapján a Társasággal szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. Hitelesnek minősíthető információk forrása tekintetében érdeklődjön Társaságunk központi ügyfélszolgálatánál!

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben