Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

BNP 100% Garant Express Technology Balanced HUF 24-27

ISIN: XS2719848470

Termék működését szemléltető grafikonMódosítsa a befektetett összeget, válasszon példa eseteket és figyelje az Esemény és Cash-flow adatok változását!
Az ábrán látható értékek nem tükrözik a valóságot, azok kizárólag elméleti árfolyam-alakulásokat alapul véve szemléltetik, hogy milyen események következnének be az értékpapír futamidejében.

Termék részletes paraméterei

Megnevezés BNP 100% Garant Express Technology Balanced HUF 24-27
ISIN XS2719848470
Devizanem HUF
Mögöttes termék BNP Paribas Technology Balanced Index (BNPITEC5)
Névérték 10 000 HUF
Futamidő 3 év (maximum)
Kibocsátás dátuma 2024.04.09.
Jegyzési időszak 2024.03.04. – 2024.03.28.
Lejárat napja 2027.04.09.
Fenntarthatóság Nem minősített
Kezdeti árak BNP Paribas Technology Balanced Index: 234.5973
Kibocsátó BNP Paribas Issuance B.V.
Termékkategória Garant Note
Feltételes Kupon Éves 9%
Visszahívási Korlát 107%
Értékelési napok
Lehetséges visszahívás Nem lehetséges
Kifizetés visszahívás esetén Éves 9% kupon és a Névérték 100%-a

Névérték x (100% + 9% t/365)

t: a Kezdeti ár napja (2024.04.02) és a Visszahívás napja között eltelt napok száma

Kifizetésre az Automatikus visszahívást követő 5. munkanapon kerül sor

Elszámolás várhatóan a kifizetést követő második munkanapon
Fizikai szállítás Nem lehetséges
Tőzsdei bevezetés A termék tőzsdei bevezetsére kerül a Luxemburgi Tőzsdén (Luxembourg Stock Exchange)
Lejáratkori kifizetés
Ha korábban nem került sor visszahívásra, a Mögöttes index Utolsó Értékelési napon érvényes záróárával kalkulált teljesítményének megfelelő kifizetés, minimum a Névérték 100%-a

Elszámolás várhatóan a Lejáratot követő második munkanapon

Piaci információk a termékhez

2023.09.29. 13:10
A BNP Paribas Technology Balanced Index egy szabályokon alapuló index, amelynek célja, hogy egyensúlyt teremtsen a növekedési potenciál és a...

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum (KID)

Az alábbi gombra kattintva letöltheti a termék kiemelt információkat tartalmazó, magyar nyelvű dokumentumát PDF formátumban.

KID letöltése
A részletes termékleírást és a kapcsolódó dokumentumokat a www.ersteinvestment.hu oldalunkon találja

A fenti leírás nem teljes körű, tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. Célja kizárólag a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos egyes specifikus információk, termékjellemzők megismertetése a befektetőkkel.

A strukturált értékpapírok kibocsátói programjához készült Alaptájékoztatók, azok magyar nyelvű összefoglalója, a Magyarországon is forgalomba hozott egyes strukturált értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója), valamint a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos, azok kockázataira is kiterjedő általános terméktájékoztató az Erste Befektetési Zrt. (1148 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/444/4008 és III/75.005-19/4004, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG) honlapján (www.ersteinvestment.hu –címen az egyes termékek aloldalán) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben