Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

BNP Dropback Note Emerging Markets HUF 23-26

ISIN: XS2479705092

Termék részletes paraméterei

Megnevezés BNP Dropback Note Emerging Markets HUF 23-26
ISIN XS2479705092
Devizanem HUF
Mögöttes termék Solactive EEM Decrement 5% Index NTR (SOEEMD5)
Névérték 10 000 HUF
Futamidő 3 év
Kibocsátás dátuma 2023.04.12.
Jegyzési időszak 2023.03.01. – 2023.03.31.
Lejárat napja 2026.04.13.
Fenntarthatóság Nem minősített
Kezdeti árak Solactive EEM Decrement 5% Index (NTR): 1623.92
Kibocsátó BNP Paribas Issuance B.V.
Termékkategória Dropback Note
Kupon -
Értékelési napok Napi megfigyelés: az Értékpapír futamideje alatt minden olyan nap, amikor jegyeznek árat a mögöttes termékre
(beleértve az Utolsó értékelési napot és nem beleértve az Árfolyamfixálási napot)
Lehetséges visszahívás Nem lehetséges
Fizikai szállítás Nem lehetséges
Tőzsdei bevezetés A termék tőzsdei bevezetésre kerül a Luxemburgi Tőzsdén (Luxembourg Stock Exchange).
Lejáratkori kifizetés
Lejáratkor, 2026.04.13-án a termék az alábbi tételeket fizeti:

Készpénz hányad kifizetése
A futamidő végén a Készpénz allokáció kifizetése.

Kamatfizetés
A Készpénz allokációra jutó 60% kamat (éves 20%) arányos részének kifizetése, mely minden egyes nap, amikor volt készpénzben lévő összeg, elhatárolásra kerül az aktuális készpénz összeg.

Mögöttes termék teljesítményének kifizetése
A Kezdeti Befektetés allokáció, illetve a futamidő alatti esetleges további befektetések teljesítményének kifizetése.

Piaci információk a termékhez

2023.02.28. 16:30
Solactive EEM Decrement 5% Index (NTR) (Bloomberg: SOEEMD5)

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum (KID)

Az alábbi gombra kattintva letöltheti a termék kiemelt információkat tartalmazó, magyar nyelvű dokumentumát PDF formátumban.

KID letöltése
A részletes termékleírást és a kapcsolódó dokumentumokat a www.ersteinvestment.hu oldalunkon találja

A fenti leírás nem teljes körű, tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. Célja kizárólag a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos egyes specifikus információk, termékjellemzők megismertetése a befektetőkkel.

A strukturált értékpapírok kibocsátói programjához készült Alaptájékoztatók, azok magyar nyelvű összefoglalója, a Magyarországon is forgalomba hozott egyes strukturált értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója), valamint a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos, azok kockázataira is kiterjedő általános terméktájékoztató az Erste Befektetési Zrt. (1148 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/444/4008 és III/75.005-19/4004, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG) honlapján (www.ersteinvestment.hu –címen az egyes termékek aloldalán) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben