Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Credit Suisse 100% Garant Autocall EURHUF HUF 22-25

ISIN: DE000CS8E259

Termék részletes paraméterei

Megnevezés Credit Suisse 100% Garant Autocall EURHUF HUF 22-25
ISIN DE000CS8E259
Devizanem HUF
Mögöttes termék EURHUF (London 4pm BFIX)
Névérték 10 000 HUF
Futamidő 3 év
Kibocsátás dátuma 2022.08.05.
Jegyzési időszak 2022.07.01. – 2022.07.29.
Lejárat napja 2023.08.07.
Fenntarthatóság Nem minősített
Kezdeti árak EURHUF (London 4pm BFIX): 400.47
Kibocsátó Credit Suisse AG képviseletében a Londoni Fióktelepe
Termékkategória Garant Note
Feltételes Kupon 2,625% negyedévente (éves 10.50%)
Kupon Korlát A mögöttes deviza keresztárfolyam 2022.08.01-i londoni záró árfolyamának 110%-a (Kuponfizetésre akkor kerül sor, ha a mögöttes termék árfolyama a Kupon Korlát szinttel megegyezik, vagy az alatt található az adott Értékelési napon)
Visszahívási Korlát Félévente csökkenő korlát, a mögöttes deviza keresztárfolyam 2022.08.01-i londoni záró árfolyamának 100%, 100%, 102%, 102%, 105%, 105%, 110% illetve 110%-a a visszahívás dátumától függően
Értékelési napok Negyedévente (első megfigyelés az Árfolyamfixálási napot követő 3 hónap múlva)
Lehetséges visszahívás Negyedévente (első alkalommal az indulást követő 1 év múlva, 2023.08.07-én) (a visszahívásra az adott Értékelési napot követő 5. munkanapon kerül sor)
Kifizetés visszahívás esetén Névérték + 2,625% kupon, plusz a korábban ki nem fizetett kuponok kerülnek kifizetésre.
Fizikai szállítás Nem lehetséges
Tőzsdei bevezetés A termék a Frankfurti tőzsdén (Frankfurt Stock Exchange (Freiverkehr)) kerül bevezetésre.
Lejáratkori kifizetés
- Lejáratkor a tőke 100%-a kifizetésre kerül, 
- Amennyiben a mögöttes termék árfolyama a Kupon Korláttal megegyezik vagy alatta található, úgy az adott értékelési időszakra vonatkozó, illetve a korábban ki nem fizetett kuponok is megfizetésre kerülnek a 100% tőke kifizetése mellett

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum (KID)

Az alábbi gombra kattintva letöltheti a termék kiemelt információkat tartalmazó, magyar nyelvű dokumentumát PDF formátumban.

KID letöltése
A részletes termékleírást és a kapcsolódó dokumentumokat a www.ersteinvestment.hu oldalunkon találja

A fenti leírás nem teljes körű, tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. Célja kizárólag a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos egyes specifikus információk, termékjellemzők megismertetése a befektetőkkel.

A strukturált értékpapírok kibocsátói programjához készült Alaptájékoztatók, azok magyar nyelvű összefoglalója, a Magyarországon is forgalomba hozott egyes strukturált értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója), valamint a Strukturált Értékpapírokkal kapcsolatos, azok kockázataira is kiterjedő általános terméktájékoztató az Erste Befektetési Zrt. (1148 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/444/4008 és III/75.005-19/4004, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG) honlapján (www.ersteinvestment.hu –címen az egyes termékek aloldalán) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben