Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Újra jó a hangulat a tengerentúlon

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. november 26.   14:12

S&P500: Több mint egy hete emelkedik az indexErőteljes korrekció zajlott az elmúlt hetekben a tengerentúli börzén, miután 1.350 pont környékéről pozitív irányba fordult a kurzus. A 200 napos mozgóátlagot is könnyedén törte...

S&P500: Több mint egy hete emelkedik az index
Erőteljes korrekció zajlott az elmúlt hetekben a tengerentúli börzén, miután 1.350 pont környékéről pozitív irányba fordult a kurzus. A 200 napos mozgóátlagot is könnyedén törte át az árfolyam, majd a pénteki rövidített kereskedésben az 1.395 pontos szinten is keresztülment. Bár a vevők vannak többségben, de hat emelkedő gyertya után már érik a negatív korrekció. Támaszok 1.395 és 1.385 pont környékén vannak, ahol érdemes lehet a vételi pontokat keresni rövidtávra, hacsak nem romlik el jelentősen a hangulat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1.3951.385 1.435
DAX30: A sáv közepéig emelkedett az árfolyam
A német piacra is megérkeztek a vevők, 7.000 pontról egészen 7.300 pont közelébe korrigált a kurzus. A sáv közepéig kapaszkodott az árfolyam, ahonnan már nincsen messze a 7.450-7.480 pont közötti ellenállászóna. A korábbi negatív hangulat hirtelen változott meg, és az ellenállások áttörése azt bizonyítja, hogy rövidtávon van erő a német piacon. Korrekcióban 7.200 pont környéke jelent támaszt.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.200 7.4507.480
EUR/USD: Gyors dollárgyengülés
Több mint egy hete gyengül a dollár, ráadásul az utóbbi napokban begyorsult a mozgás. A 200 napos mozgóátlag áttörésével indult a rally a devizapár piacán, és megközelítette az 1,3-as lélektani szintet. Ha ezt is legyőzné az árfolyam, akkor az 1,314-es lokális maximumot is elérhetné a kurzus. Korrekcióban erősebb támasz a 200 napos mozgóátlagnál 1,28-nál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
1,28 1,314
EUR/HUF: Az S&P leminősítése mozgatta a forintot
Az S&P leminősítésének hírére gyengülésnek indult a forint, de drasztikus mozgás nem volt, a 285-286,5 közötti ellenállászónától még messze van az árfolyam. Trend továbbra sem alakult ki a devizapárban, ezért folytatódhat az oldalazás a széles sávon belül. Ha romlik a hangulat, akkor az előbb említett szintek gátolhatják a forint gyengülését. Erősebb támaszok a sáv aljánál (275-276) vannak, de most inkább a forintgyengülés irányába mozoghat tovább az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 275276 285 286,5
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben