Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Jó jelentések hátán próbál emelkedni Amerika

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2018. október 19.   15:02

Ismét emelkedni próbálnak az amerikai határidők, miután a gyorsjelentési szezon továbbra is erős amerikai belső fogyasztásról árulkodik. Az S&P500 és a Dow 0,3%-kal, a Nasdaq 0,5%-kal emelkedik. 4%-kal növekedtek év/év alapon a Procter & Gamble organikus...

Ismét emelkedni próbálnak az amerikai határidők, miután a gyorsjelentési szezon továbbra is erős amerikai belső fogyasztásról árulkodik. Az S&P500 és a Dow 0,3%-kal, a Nasdaq 0,5%-kal emelkedik.

4%-kal növekedtek év/év alapon a Procter & Gamble organikus bevételei a gazdasági első negyedévében az elemzők által várt 1,9%-kal szemben, ami az utóbbi öt év legjobb értéke. A vállalat szerint főként az amerikai piac jó teljesítménye állt emögött, főként a szépségápolási cikkek teljesítettek az általuk vártnál jobban. Az egy részvényre jutó tisztított EPS 1,12 dollár lett a várt 1,09 dollárral szemben, mindezt 16,7 milliárd dolláros árbevételen érte el a cég a várt 16,5 milliárd dollárral szemben. A vállalat számára most kezdődött 2019-es gazdasági évre változatlanul 2-3%-os organikus bevétel-növekedést és 3-8% egy részvényre jutó profitnövekedést vár a cég. A jelentést követően …%-kal emelkednek a vállalat részvényeinek árfolyama piacnyitás előtt.

Szintén a vártnál jobb eredményeket szállított a most zárult második gazdasági negyedévre a North Face, Vans, Timberland vagy Eastpack márkákat tulajdonló a VF Corp. Az 1,43 dolláros tisztított EPS a legoptimistább elemzői várakozásokat is felülmúlta, a konszenzus 1,31 dollár volt. Egész éves egy részvényre jutó profit-előrejelzését 3,65 dollárra emelte a cég az eddigi 3,52-3,57 dolláros sávról. A részvények …%-kal emelkednek piacnyitás előtt.

A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben