Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

MTELEKOM: Elfogyott a mozgástér

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2017. július 7.   10:40

Az MTELEKOM árfolyama már gyakorlatilag 3 hete oldalazik, aminek eredményeként ismét érinttette az árfolyam az emelkedő trendvonalat. Ha pár napon belül nem indul el az...

Az MTELEKOM árfolyama már gyakorlatilag 3 hete oldalazik, aminek eredményeként ismét érinttette az árfolyam az emelkedő trendvonalat. Ha pár napon belül nem indul el az árfolyam emelkedése, akkor letörik az emelkedő trendvonal, ami negatív jelzés lenne. A társaság jelentős mennyiségű saját részvényt vásárolt az elmúlt időszakban, azonban ez sem tudott pozitív árfolyam reakciót kiváltani.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 467450  484 493
 
Kapcsolódó termék
MTELEKOM638.0-0.31%

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben