Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Folytatódhat az emelkedés a tengerentúlon - Amerikai nyitás

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2016. november 10.   15:39

Mérsékelt optimizmus uralkodik az amerikai határidős piacokon, miután a tegnapi kereskedésben nagy fordulat után 1%-os pluszban zártak a vezető indexek. A mai napon végül Hillary Clinton is nyilatkozott a választásokat követően, amelynek keretében elismerte Trump győzelmét. Ezzel végleg megnyugodhatnak az amerikai piacok a választásokkal kapcsolatban, és...


Mérsékelt optimizmus uralkodik az amerikai határidős piacokon, miután a tegnapi kereskedésben nagy fordulat után 1%-os pluszban zártak a vezető indexek. A mai napon végül Hillary Clinton is nyilatkozott a választásokat követően, amelynek keretében elismerte Trump győzelmét. Ezzel végleg megnyugodhatnak az amerikai piacok a választásokkal kapcsolatban, és ismét alacsonyabb volatilitás mellett folytatódhat a kereskedés.
A mai napon piaczárás után több nagy amerikai vállalat teszi közzé negyedéves gyorsjelentését. A Walt Disney-nél a 2016-os negyedik negyedévre 1,15-ös részvényenkénti profitról szólnak a várakozások, míg tavaly ugyanebben a periódusban 1,2-es EPS-t jelentett a cég. Az Nvidia-nál 0,69-es EPS-t várnak az elemzők a novemberrel zárult negyedévre, jóval meghaladva a 0,46-os tavalyi EPS-t ugyanerre az időszakra vonatkoztatva. A Micheal Kors szintén ma piaczárás után teszi közzé aktuális negyedéves számait, ahol az elemzők 0,88-as EPS-t várnak, ami alulmúlná a tavalyi 1,01-es adatot az előző évi azonos időszakban.
A vártnál nagyobb mértékben csökkent az újonnan munkanélküli segélyért folyamodók száma az USA- ban az elmúlt héten. A várt 263 ezres konszenzus helyett csupán 254 ezren folyamodtak első ízben munkanélküli segélyért, ami továbbra is az amerikai munkaerőpiac erősségéről tanúskodik.
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben