Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Rontotta a kilátásokat a Volkswagen

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. július 10.   10:22

A Volkswagen csoport a korábbi 7-7,5%-os operatív marzs helyett már csak 6,5-7%-os operatív profitmarzsra számít. A piac már eddigi is visszafogottabb volt a társaság előrejelzésénél, az elemzők átlagosan 7,1%-os operatív marzsra számítottak. A Volkswagen...

A Volkswagen csoport a korábbi 7-7,5%-os operatív marzs helyett már csak 6,5-7%-os operatív profitmarzsra számít. A piac már eddigi is visszafogottabb volt a társaság előrejelzésénél, az elemzők átlagosan 7,1%-os operatív marzsra számítottak.

A Volkswagen várhatóan bezárja brüsszeli gyárát, ahol jelenleg egyetlen elektromos Audi modell készül. Az ehhez kapcsolódó költségek is szerepet játszanak a mostani profit warningban, de a gyenge kereslet miatt, főként az elektromos autók tekintetében csoportszinten is létszámcsökkentés várható, ami rövidtávon szintén költségekkel jár.

Kapcsolódó termékek
VOLKSWAGEN AG PREF105.50-1.08%
VOLKSWAGEN ST110.80-1.51%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben