Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Itt az ALTEO bejelentés!

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. június 24.   11:59

Ma jelentette be az ALTEO a korábban megszellőzetett hír részleteit, miután aláírásra került az állammal a támogatási szerződés. Az ALTEO 2026. április 30-ig 28 milliárd forint értékben hoz létre elektromos tárolókat, amelyhez 9,436 milliárd...

Ma jelentette be az ALTEO a korábban megszellőzetett hír részleteit, miután aláírásra került az állammal a támogatási szerződés.

Az ALTEO 2026. április 30-ig 28 milliárd forint értékben hoz létre elektromos tárolókat, amelyhez 9,436 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap. A tárolók üzemeltetéséhez 10 évig fix bevétel alapú támogatást kap a cég. A kivitelezési munkálatok idén, a második félévben kezdődnek.

Az ALTEO egy hónappal ezelőtt, a negyedéves eredmény kapcsán jelentette be, hogy 70 MW (és 140 MWh) elektromos tárolókapacitás beruházásra és üzemeltetésre nyert pályázatot. A támogatási intenzitás az előzetes várakozásoknak megfelelő, így a hír nem újdonság. Mindezek ellenére a hír pozitív.

Kapcsolódó termék
ALTEO4 490+4.42%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben