Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Európában terjeszkednek a legnagyobb tech cégek

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. június 14.   15:17

A Microsoft bejelentette, hogy a következő tíz évben 6,7 milliárd euró értékben tervez befektetni új adatközpontok kialakításába Spanyolország északkeleti részén, Aragónia régióban, amely Európa egyik legfontosabb felhőalapú...

A Microsoft bejelentette, hogy a következő tíz évben 6,7 milliárd euró értékben tervez befektetni új adatközpontok kialakításába Spanyolország északkeleti részén, Aragónia régióban, amely Európa egyik legfontosabb felhőalapú számítástechnikai központjává válhat. A vállalat nemrég egy 2,1 milliárd euróból megvalósuló adatközpontfejlesztésről is hírt adott.

A Microsoft egyik fő versenytársa, az Amazon szintén Aragóniában bővítené felhőalapú számítástechnikai egységét, az AWS-t. A múlt hónapban érkezett a bejelentés, hogy a következő tíz évben 15,7 milliárd eurót fektetnek be adatközpontok építésébe a térségben, melyeket teljes mértékben megújuló energiával fognak működtetni.

Kapcsolódó termékek
Amazon.Com Inc.186.30+2.06%
Microsoft Corp.444.63+0.38%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben