Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Hivatalos az OpenAI és az Apple együttműködése

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. június 11.   09:06

Az Apple tegnap tartotta fejlesztői konferenciáját, amelyen több mesterséges intelligenciával kapcsolatos újdonság is elhangzott. Többek között az Apple bejelentette az OpenAI-jal való együttműködését, melynek keretében a Siri-n keresztül ingyenesen hozzáférhetnek a...

Az Apple tegnap tartotta fejlesztői konferenciáját, amelyen több mesterséges intelligenciával kapcsolatos újdonság is elhangzott. Többek között az Apple bejelentette az OpenAI-jal való együttműködését, melynek keretében a Siri-n keresztül ingyenesen hozzáférhetnek a felhasználók a ChatGPT-hez.

Szövegek összefoglalására vagy képeik szerkesztéséhez is használhatják a mesterséges intelligenciát azok, akik az Apple valamely készülékét választják, illetve teljesen új képeket is létrehozhatnak az AI segítségével.

Elon Musk aggodalmát fejezte ki az OpenAI-jal való együttműködés kapcsán, mivel szerinte a ChatGPT operációs rendszerbe való beillesztése jelentős biztonsági kockázatot hordoz magában, és kilátásba helyezte, hogy betilthatják az Apple-eszközök használatát az általa vezetett cégeknél.

Kapcsolódó termék
Apple Inc.208.14+0.31%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

PODCAST

Főleg a franciák miatt változott meg az európai kockázati környezet – ezt pedig a forint is bánta

Megváltozott az európai kockázati környezet, ami a forint árfolyamán is meglátszott az elmúlt időszakban. Nagyrészt ennek a bizonytalanságnak a...

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?
AGRÁR SAROK

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?

Miközben a hazai sertésállomány érzékelhetően elmozdult a mélypontról, az EU sertésállománya tartósan zsugorodik. De vajon a nyugati üldöztetések...

2024. június 24.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben