Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

VÁLLALATELEMZÉS
VÁLLALATELEMZÉSMiró JózsefVezető elemző2024. május 27.   15:58
ALTEO utilities
Célár: felüvizsgálat alatt Ajánlás: felüvizsgálat alatt
Elemző: Miró József

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést kötött 8,5 millió Nm3 magas inert gáz tartalmú földgáz (alacsony fűtőérték) szállítására a kitermeléstől a felhasználási helyre, s a be- és kitárolásra. A...

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést kötött 8,5 millió Nm3 magas inert gáz tartalmú földgáz (alacsony fűtőérték) szállítására a kitermeléstől a felhasználási helyre, s a be- és kitárolásra.

A szolgáltatás megvalósításának érdekében az ECO-FIRST 820 millió forint beruházást hajt végre, s ezzel egy új együttműködési területet nyit a MOL-lal.

Vélemény: A hír egyértelműen pozitív, de azt gondoljuk, hogy a beruházás az elvárt tőkemegtérülésnek megfelelő eredményhatással lehet az ALTEO eredményére. Ez viszonylagosan kicsi, mintegy 100 millió forint per év környékén lehet. Így a fair értékre gyakorolt hatás is pici lehet. Ugyanakkor akár további hasonló együttműködési lépések jöhetnek a jövőben.

Kapcsolódó termék
ALTEO4 200+2.69%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
PODCAST

Főleg a franciák miatt változott meg az európai kockázati környezet – ezt pedig a forint is bánta

Megváltozott az európai kockázati környezet, ami a forint árfolyamán is meglátszott az elmúlt időszakban. Nagyrészt ennek a bizonytalanságnak a...

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?
AGRÁR SAROK

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?

Miközben a hazai sertésállomány érzékelhetően elmozdult a mélypontról, az EU sertésállománya tartósan zsugorodik. De vajon a nyugati üldöztetések...

2024. június 24.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben