Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Bejelentette saját adatközpont chipjét a Google

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. április 9.   15:39

Követve versenytársai stratégiáját, a Google is saját adatközpont-chippel áll elő, amellyel olcsóbbá szeretnék tenni felhőalapú rendszereiket - jelentette be a vállalat Cloud Next konferenciáján. A chipeket azzal az Armmal közösen tervezik, amely nagy szakértelemmel...

Követve versenytársai stratégiáját, a Google is saját adatközpont-chippel áll elő, amellyel olcsóbbá szeretnék tenni felhőalapú rendszereiket - jelentette be a vállalat Cloud Next konferenciáján. A chipeket azzal az Armmal közösen tervezik, amely nagy szakértelemmel rendelkezik a technológiát illetően, ugyanis korábban az Amazonnal és a Microsofttal is együttműködtek.

A Google anyavállalata, az Alphabet bevételeinek háromnegyedét még mindig a reklámokból szerzi, azonban a felhőszolgáltatási üzletág gyorsan növekszik, és már a vállalat bevételeinek közel 11 százalékát adja.

Ezzel egyidejűleg friss hír, hogy a Google Cloud együttműködésre készül a német Bayerrel, melynek keretében radiológiai AI megoldásokat terveznek fejleszteni. Az együttműködés részeként a Bayer továbbfejlesztené innovációs platformját, mindehhez pedig a Google Cloud AI technológiáját fogja használni.

Kapcsolódó termék
Alphabet Inc - A Shares175.05+0.86%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
ALTEO: Új szerződés a MOL-lal
VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést...

Egyre kevesebb gazda Németországban
AGRÁR SAROK

Egyre kevesebb gazda Németországban

Napjainkban, amikor a mezőgazdaság gazdálkodási körülményei alapjaiban és tartósan változnak meg, igen fontos mintákat találni az átalakulás...

2024. május 21.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben