Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Továbbra is erős az amerikai munkaerőpiac

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. április 3.   15:31

Az amerikai magánvállalkozások 184 ezer munkavállalót vettek fel márciusban a februári 155 ezret követően, jócskán felülmúlva a 150 ezres piaci várakozást. Nyolc hónapja ez a legnagyobb növekedés, amiből 142 ezer új munkahely a szolgáltatási szektornak...

Az amerikai magánvállalkozások 184 ezer munkavállalót vettek fel márciusban a februári 155 ezret követően, jócskán felülmúlva a 150 ezres piaci várakozást. Nyolc hónapja ez a legnagyobb növekedés, amiből 142 ezer új munkahely a szolgáltatási szektornak köszönhető.

A friss adat azt jelzi, hogy az amerikai munkaerőpiac továbbra is erős, dacára a magas kamatoknak, ami csökkenti az esélyét annak, hogy a Fed júniusban nekilát a monetáris kondíciók enyhítésének.

A mai nap folyamán több Fed döntéshozó és Jerome Powell, a jegybank elnöke is felszólal különböző eseményeken, így kiderülhet, hogy az új adat fényében változtatnak-e az idei kamatcsökkentéssel kapcsolatos elképzeléseiken.

Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben