Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Gyengén teljesített tavaly az Intel chipgyártó részlege

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. április 3.   15:29

Az Intel tájékoztatása szerint a vállalat úgynevezett „öntödei” üzletága 7 milliárd dolláros működési veszteséggel zárta a 2023-as évet az egy évvel korábbi 5,2 milliárd dolláros negatív eredmény után. Az eredmény hűen...

Az Intel tájékoztatása szerint a vállalat úgynevezett „öntödei” üzletága 7 milliárd dolláros működési veszteséggel zárta a 2023-as évet az egy évvel korábbi 5,2 milliárd dolláros negatív eredmény után. Az eredmény hűen tükrözi a chipszektor átmeneti lassulását.

A vállalat chipgyártó részlegének tavalyi árbevétele 18,9 milliárd dollár volt, ami szintén visszaesést jelent a 2022-es 27,5 milliárd dollárhoz képest. Az Intel stratégiájában fontos szerepet betöltő üzletág gyenge eredményéről szóló bejelentésre negatívan reagáltak a befektetők, az árfolyam több, mint 5%-ot esett a tőzsdenyitás előtti órákban.

Kapcsolódó termék
Intel Corp.36.33+1.78%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben