Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

EURUSD: Hosszú utat követően vissza az origóhoz

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 23.   11:07

Ha ránézünk az euró-dollár tegnapi nyitó és záró szintjére, akkor azt gondolhatnánk, hogy nincs is itt semmi látnivaló. De tévednénk! Nyitás után meredeken kezdett gyengülni a dollár egészen 1,087-ig, ami több mint kéthetes csúcsot...

Ha ránézünk az euró-dollár tegnapi nyitó és záró szintjére, akkor azt gondolhatnánk, hogy nincs is itt semmi látnivaló. De tévednénk! Nyitás után meredeken kezdett gyengülni a dollár egészen 1,087-ig, ami több mint kéthetes csúcsot jelent. Ugyanakkor főleg a vegyes képet mutató európai BMI-k, majd a héja Fed kommentek, végül a vártnál kedvezőbb segélykérelmi adatok után korrigált a kurzus. Ezek eredményeként 1,082-nél zárt az EURUSD jegyzése. Ma reggel is e szint körül mozgott a kurzus. Az EKB-s Holzmann szigorú megszólalásokkal indította a reggelt, de ennek kihatása egyelőre nem látható.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0631+0.08%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben