Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Vegyes számokat közölt a Pepsi

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. február 9.   15:27

Az üdítőitalokat és snackeket gyártó vállalat27,85 milliárd dolláros árbevételt ért el a tavalyi negyedik negyedévben, ami éves szinten 0,5%-os visszaesést jelent, és elmarad a várt 28,34 milliárdtól. Az 1,78 dolláros egy részvényre jutó...

Az üdítőitalokat és snackeket gyártó vállalat27,85 milliárd dolláros árbevételt ért el a tavalyi negyedik negyedévben, ami éves szinten 0,5%-os visszaesést jelent, és elmarad a várt 28,34 milliárdtól. Az 1,78 dolláros egy részvényre jutó nyereség azonban némileg meghaladta az 1,72 dolláros konszenzust.

A PepsiCo 7%-kal 5,42 dollárra emelte az éves osztalékot, és bejelentette, hogy 1 milliárd dolláros részvényvisszavásárlást tervez. A vezetőség arra számít, hogy az idei évben jó teljesítményt nyújt a vállalat, emiatt 8%-os nyereségnövekedést várnak.

Kapcsolódó termék
Pepsico Inc.169.61+0.81%
Kapcsolódó legutóbbi elemzés
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben