Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Texasba költözne át a Tesla

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. február 1.   15:18

Részvényesi szavazást fog tartani a Tesla arról, hogy a vállalat Delaware államból Texasba helyezze át székhelyét– közölte Elon Musk vezérigazgató, miután a delaware-i bíróság 55,8 milliárd dollár értékű kompenzációs...

Részvényesi szavazást fog tartani a Tesla arról, hogy a vállalat Delaware államból Texasba helyezze át székhelyét– közölte Elon Musk vezérigazgató, miután a delaware-i bíróság 55,8 milliárd dollár értékű kompenzációs csomagról való lemondásra kötelezte. "A közönségszavazás egyértelműen Texas mellett szól" — mondta Musk csütörtökön az X-en (Twitter) közzétett bejegyzésében.

Musk már egy ideje igyekszik elmélyíteni a texasi kapcsolatait. 2021-ben jelentette be, hogy a Tesla központját a kaliforniai Palo Altóból a texasi Austinba költözteti. A delaware-i bíróság régóta az USA első számú üzleti bírósága, amelyet széles körben elismernek a vállalati felvásárlási és összeolvadási vitákban. A Fortune 500 vállalatok mintegy 68 százaléka Delaware-ben jegyezte be céget, 2022-ben az összes amerikai IPO 80 százalékát ebben az államban jegyeztek be.

Kapcsolódó termék
Tesla Motors Inc.161.51-5.58%

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben