Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Gyenge előrejelzés a BYD-től

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. január 30.   10:51

Csalódást keltő előrejelzést adott 2023 negyedik negyedévére a BYD. Az elektromosautó-gyártó — amely tavaly már több járművet adott el, mint a Tesla — 7,2-9,2 milliárd jüan (kb. 1-1,3 milliárd USD) közé becsüli az év utolsó három...

Csalódást keltő előrejelzést adott 2023 negyedik negyedévére a BYD. Az elektromosautó-gyártó — amely tavaly már több járművet adott el, mint a Tesla — 7,2-9,2 milliárd jüan (kb. 1-1,3 milliárd USD) közé becsüli az év utolsó három hónapjában elért profitját, ami jelentősen elmaradhat a harmadik negyedéves 10,9 milliárdtól. Az egész éves eredmény így 29-31 milliárd jüan (kb. 4,1-4,4 milliárd dollár) között lehet, elmaradva a 31,5 milliárdos Bloomberg-konszenzustól.

Az autógyártó vártnál gyengébb teljesítménye elsődlegesen az anyaországban kialakult árháború eredménye, melynek következtében az elektromosautó-gyártóknak jelentősen csökkenteni kellett eladási áraikat a kínai piacokon. A részletes számokat csak március vége felé közli a vállalat.

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben