Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Óriási növekedés a Gloster nyitott rendelésállományában

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. január 15.   08:52

A Gloster rekord összegű, 4,1 milliárd forintos nyitott rendelésállománnyal zárta az évet, ami 170%-os növekedés az előző év azonos időszakához képest, és jelentős ugrás a harmadik negyedévi 1,5 milliárd forintos értékhez képest is. A nyitott...

A Gloster rekord összegű, 4,1 milliárd forintos nyitott rendelésállománnyal zárta az évet, ami 170%-os növekedés az előző év azonos időszakához képest, és jelentős ugrás a harmadik negyedévi 1,5 milliárd forintos értékhez képest is.

A nyitott rendelésállomány tartalmaz minden olyan terméket és szolgáltatást, amire a cégcsoport bármely leányvállalata érvényes megrendeléssel rendelkezik, és várhatóan 12 hónapon belül teljesítésre kerül az ügyfelek számára.

A növekedés a P92 akvizíciójának és több nagyértékű projektnek köszönhető, melyek a negyedik negyedévben éreztek be, de még nem teljesültek.

Véleményünk: A nyitott rendelésállomány erős alapot ad az idei évnek, mivel árbevételi előrejelzésünknek egyharmadát önmagában kiteszi. Tavaly év elején ez az arány csak 20% volt.

Kapcsolódó termék
GLOSTER890-1.12%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
WEBINÁRIUM

A 2024-es amerikai választások felboríthatják az amerikai és globális gazdaságot?

2024. május 29. - Erste Market webinárium. Hogyan változtathatja meg az amerikai elnökválasztás a globális gazdasági jövőképet?

Megkapaszkodik-e a repce?
AGRÁR SAROK

Megkapaszkodik-e a repce?

Nagy odafigyelés, kritikus időzítés, sok kártevő, sok stresszhatás. Szóval igazi szakmai kihívás volt a repce termelése ebben az évben is. A...

2024. június 13.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben