Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Felvásárolhatja a HP a Junipert

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2024. január 9.   15:28

Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Juniper Networks felvásárlásáról a Hewlett Packard ó Enterprise – számolt be az ügyről a Wall Street Journal. Az értesülések szerint a tranzakció összege körülbelül 13 milliárd dollár lehet. A HP a jövedelmezőbb...

Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Juniper Networks felvásárlásáról a Hewlett Packard ó Enterprise – számolt be az ügyről a Wall Street Journal. Az értesülések szerint a tranzakció összege körülbelül 13 milliárd dollár lehet. A HP a jövedelmezőbb üzletágak, például a nagy teljesítményű számítástechnika bővítésére összpontosított, miután bevételeinek növekedése az elmúlt években évi 2% körüli szinten volt. A Juniper a Ciscohoz hasonlóan olyan routereket és kapcsolókat gyárt, amelyek a számítógépek közötti, illetve az internetes információáramlást irányítják. Ügyfelei közé tartoznak a nagy felhőszolgáltatók, az Amazon, az Microsoft és az Alphabet, valamint az olyan távközlési vállalatok, mint az AT&T. A Juniper papírjai körülbelül 20 százalékot emelkedtek a tegnapi 30,22 dolláros záróárfolyamhoz képest a tőzsdenyitás előtti kereskedés során.

Kapcsolódó termék
Hewlett Packard Enterprise Co.17.26-0.95%
Kapcsolódó legutóbbi elemzés

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben