Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Leleplezte Cybertruck-ját a Tesla

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2023. december 1.   16:08

Tegnap mutatta be Cybertruck-ját a Tesla, amellyel az elektromos autógyártó a pickup-truck-ok piacára szeretne betörni. Az alapmodell 61 ezer amerikai dollárba kerül majd, ami 50 százalékkal drágább, mint ahogyan azt Musk még négy évvel ezelőtt gondolta. A két további...

Tegnap mutatta be Cybertruck-ját a Tesla, amellyel az elektromos autógyártó a pickup-truck-ok piacára szeretne betörni. Az alapmodell 61 ezer amerikai dollárba kerül majd, ami 50 százalékkal drágább, mint ahogyan azt Musk még négy évvel ezelőtt gondolta. A két további verzió 80, illetve 100 ezer dollárba fog kerülni, melyek közül a legnagyobb hatótávolságú modell 340 mérföldet lesz képes megtenni egy töltéssel, jóval elmaradva a korábban ígért 500 mérföldtől. A Tesla előrejelzései szerint az alapmodell 2025-től, a négykerék-meghajtású és a „Cyberbeast” modell viszont már jövőre elérhető lesz.

Kapcsolódó termék
Tesla Motors Inc.191.97-2.76%

George segít a befektetéseidben!

Legyen egészséges a portfóliód és nyerj iPhone-t vagy 1 millió forintot!
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben