Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Citi Protect Express OneStar Cybersecurity USD 23-26

MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK
MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK2023. október 31.   13:44

Életünk egyre nagyobb részét töltjük az „online világban” illetve egyre több szolgáltatást veszünk igénybe online formában. A kiberbiztonság lényeges, mert minél több adatot használunk online, annál könnyebben válhatunk kiberbűnözők célpontjává. A kibertámadások száma is növekszik, és fontos, hogy megvédjük az online adatainkat és tevékenységeinket. Ahhoz, hogy biztonságos digitális jövőt építsünk, elengedhetetlen a hatékony kiberbiztonság, ami védelmet nyújt a kiberfenyegetések ellen.

A mögöttes termékkosárban szereplő Broadcom Inc és a Cisco Systems Inc vállalatok fontos szereplők a kibervédelem világában:

A Broadcom Inc. egy amerikai technológiai vállalat, amely széles körű számítástechnikai és szoftvertermékeket kínál, például hálózati eszközöket és szoftvereket.

A Symantec enterprise security szoftert is gyártó Broadcom termékei között számos olyan technológia található, amelyek a kibervédelemhez kapcsolódnak.

Például hálózati biztonsági eszközöket és szoftvereket fejlesztenek, amelyek segítenek a vállalatoknak és szervezeteknek megvédeni hálózataikat a kibertámadásoktól. Emellett olyan technológiai megoldásokat is kínálnak, amelyek segítenek az adatok védelmében és a kiberbiztonság fenyegetések elleni védekezésben.

Összességében a Broadcom Inc. az informatikai infrastruktúra és a kibervédelem terén is aktív szereplő, amelynek termékei hozzájárulnak a kiberbiztonság fenyegetések elleni harchoz.

A Cisco Systems Inc. egy vezető globális technológiai vállalat, amely számos hálózati és számítástechnikai terméket és szolgáltatást kínál. A Cisco az informatikai infrastruktúra területén aktív, és ennek következtében szoros kapcsolatban áll a kibervédelemmel:

Hálózati biztonság: A Cisco fejleszt olyan hálózati biztonsági megoldásokat, amelyek segítenek a kiberbiztonság fenyegetések elleni védekezésben. Ilyen termékek közé tartoznak tűzfalak, hálózati biztonsági eszközök és VPN (virtuális magánhálózat) szolgáltatások.

Kiberbiztonsági szolgáltatások: A Cisco kiberbiztonsági tanácsadást és szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek, segítve őket az esetleges kibertámadások megelőzésében és az azokra való reagálásban.

Termékek és technológiák az adatvédelemhez: A Cisco olyan technológiákat fejleszt, amelyek segítenek az adatok védelmében és a kiberbiztonsági fenyegetések elleni harcban, például az adatok titkosításában és hozzáférési ellenőrzésben. Ezenkívül a Cisco aktívan részt vesz a kiberbiztonsággal kapcsolatos kutatásokban és oktatásban, és számos kiberbiztonsági tanúsítványt is kínál.

Összességében a Cisco Systems Inc. fontos szereplő a kibervédelem területén, és termékei és szolgáltatásai hozzájárulnak a kiberbiztonság fenyegetések elleni védekezéshez.

 

Egyéb piaci információk:

Broadcom Inc.

  • Vállalat jellemzése, tevékenysége: Félvezető és infrastruktúra szoftver tervező, fejlesztő és szolgáltató vállalat. Termékei között adapterek, kontrollerek, processzorok, szenzorok, szolgáltatásai pedig elsősorban biztonsági és infrastruktúra szoftver modernizálás és fejlesztés irányúak.
  • Piaci kapitalizáció, munkavállalók száma: Piaci kapitalizációja 344 milliárd dollár, körülbelül 20 ezer munkavállalót foglalkoztat.
  • Bevételek üzletágszerinti megbontásban: 2022-es bevétele körülbelül 3:1 arányban oszlott meg a félvezető megoldások és az infrastruktúra szoftver megoldásai között.
  • Bevételek földrajzi megbontásban: 2022-es bevételének 35 százaléka Kínából, 18 százaléka az Egyesült Államokból, 12 százaléka Szingapúrból, a maradék pedig a világ többi részéről származott.
  • Forward P/E: A 2024-es előremutató P/E rátája 18,0 a peer group 18,7-es értékével szemben, míg 2025-ös eredménnyel számolva 16,5 a 16,3-mal szemben.
  • Bloomberg árfolyamlink: https://www.bloomberg.com/quote/AVGO:US
  • A Bloomberg-en szereplő konszenzus célár: A Bloomberg konszenzusos célára 975 dollár, 25 elemző ajánlja vásárlásra, 9 tartásra és egy sem eladásra.
  • Kockázatok: az Apple irányába lévő nagy kitettség, valamint a VMware 61 milliárd dolláros felvásárlása.

Cisco Systems Inc.

  • Vállalat jellemzése, tevékenysége: Hálózati termékeket tervező és gyártó vállalat, amely szolgáltatást is nyújt elsősorban a kommunikációs és informatikai ipar számára. Termékei kiterjednek biztonsági, fejlesztői adattárolói és felhőszolgáltatási területekre.
  • Piaci kapitalizáció, munkavállalók száma: Piaci kapitalizációja kb. 208 milliárd dollár, körülbelül 85 ezer munkavállalót alkalmaz.
  • Bevételek üzletágszerinti megbontásban: bevétele 3:1 arányban oszlik meg a termékei és a szolgáltatásai között.
  • Földrajzilag közel 60 százaléka az amerikai kontinensekről származik, bő 25 százaléka az EMEA, a maradék pedig az Ázsia és Csendes-óceán régióból.
  • Forward P/E: A 2024-es pénzügyi év előremutató P/E rátája 12,7 a peer group 15,6-os értékével szemben, míg 2025-ös pénzügyi év eredményével számolva 12,2 a 14,0-val szemben.
  • Bloomberg árfolyamlink: https://www.bloomberg.com/quote/CSCO:US
  • A Bloomberg konszenzusos célára 60 dollár, 12 elemző ajánlja vásárlásra, 16 tartásra és 1 eladásra.
  • Kockázatok: Gazdasági lassulás okozta vállalati kiadáscsökkentések
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Véget érhet a Nike szenvedése?
ELEMZÉS

Véget érhet a Nike szenvedése?

Nehéz éveken van túl a világ legjelentősebb sportruházati...

Az önellátás határán az ukrajnai sertésszektor
AGRÁR SAROK

Az önellátás határán az ukrajnai sertésszektor

Hatalmas a potenciál az ukrajnai sertésszektorban, de a sertéspestis és a háború ezt még erősen visszafogja. Ha e két tényező nyomása enyhül, és...

2024. május 13.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben