Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Nagy lépést tett a mesterséges intelligencia felé az Amazon

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2023. szeptember 25.   15:31

Az e-kereskedelemmel és felhőszolgáltatással foglalkozó vállalat bejelentette, hogy kisebbségi tulajdonrészt szerez az Anthropic mesterséges intelligenciával foglalkozó startupban. A befektetés elérheti a 4 milliárd dollárt. Az Anthropicot két évvel ezelőtt...

Az e-kereskedelemmel és felhőszolgáltatással foglalkozó vállalat bejelentette, hogy kisebbségi tulajdonrészt szerez az Anthropic mesterséges intelligenciával foglalkozó startupban. A befektetés elérheti a 4 milliárd dollárt.

Az Anthropicot két évvel ezelőtt alapították a Chat GPT-t fejlesztő OpenAI korábbi kutatási vezetői, és nemrég mutatták be a Claude 2 nevű új AI chatbotot. Az Amazon lépése jelzi, hogy igyekszik lépést tartani az AI-alkalmazások terén a Microsofttal és az Alphabettel.

A bejelentésből az is kiderült, hogy Anthropic az Amazon által tervezett félvezetőket fogja használni az AI-alkalmazások alapjául szolgáló alapmodellek betanításához.

Kapcsolódó termék
Amazon.Com Inc.146.92+0.57%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Rájár a rúd a Bayerre: folytatódik a német cég kálváriája

Újabb fokozatba kapcsolt a német gyógyszer- és vegyipari vállalat vesszőfutása az elmúlt hetekben. Súlyos dollár százmilliókat bukott a társaság,...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben