Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Pozitív véleményt kapott a Richter RYEQO készítménye

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2023. szeptember 18.   10:02

A Richter és a Sumitomo Pharma bejelentette, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pozitív véleményt fogadott el és a RYEQO használatának kiterjesztését javasolja az endometrózis kezelésére. Innen a végső jóváhagyás már csak...

A Richter és a Sumitomo Pharma bejelentette, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pozitív véleményt fogadott el és a RYEQO használatának kiterjesztését javasolja az endometrózis kezelésére. Innen a végső jóváhagyás már csak formaság. A készítményt eddig csak az endometrózis középsúlyos és súlyos tüneteitől szenvedő fogamzóképes korú felnőtt nők kezelésére lehetett használni. A kiterjesztéssel már azoknál is alkalmazhatják, akik korábban endometriózis gyógyszeres vagy sebészi kezelésében részesültek. A kérvényt a gyártó cirka egy éve adta be, és várható volt a pozitív elbírálás. A készítmény jól illik a Richter nőgyógyászati profiljába, és bár eddig is gyorsan növekedett, de negyedévente pár milliárd forintot hoz csak. A hír pozitív, de árfolyamhatás nem várható tőle.

Kapcsolódó termék
RICHTER9 880-0.65%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
PODCAST

A korábban vártnál alacsonyabban zárhatja az évet a magyarországi alapkamat

Kétesélyes volt a Magyar Nemzeti Bank tegnapi kamatdöntő ülésének a kimenetele, a kamatok szinten tartása is reálisan benne volt a pakliban –...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben