Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A vártnál nagyobb esés jöhet a tőzsdéken

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2022. december 19.   15:15

Iránykereséssel indulhat a nap az amerikai tőzsdéken, a fő határidős indexek minimális elmozdulást mutatnak a nyitás előtt. Az amerikai részvények a globális pénzügyi válság óta a legrosszabb évükre készülnek a Morgan Stanley stratégája...

Iránykereséssel indulhat a nap az amerikai tőzsdéken, a fő határidős indexek minimális elmozdulást mutatnak a nyitás előtt.

Az amerikai részvények a globális pénzügyi válság óta a legrosszabb évükre készülnek a Morgan Stanley stratégája szerint. Michael Wilson úgy véli, hogy a vállalatok profitjának visszaesése hasonló lehet ahhoz, mint ami 2008/2009-ben történt. Ez pedig új tőzsdei mélyponthoz vezethet, amely sokkal rosszabb, mint amire a legtöbb befektető számít. Az S&P 500 akár 3.000 pontig is süllyedhet, ami 22%-kal alacsonyabb a pénteki záróértéknél.

Elon Musk a Twitteren szavaztatta meg, hogy lemondjon-e a vállalat vezérigazgatói székéről. A válaszadók többsége a pozíció elhagyása mellett foglalt állást, aminek leginkább a Tesla részvényesei örülhetnek, mivel így reményeik szerint Musk nagyobb figyelmet fordíthat majd az elektromosautó-gyártó vállalatra. A Tesla árfolyama a fejlemény hatására 3%-os pluszban várja a nyitást.

A Meta árfolyama 2%-ot esett, miután az Európai Bizottság figyelmeztette a Facebook anyavállalatát, hogy az online hirdetési piacon a verseny torzításával és erőfölényével való visszaéléssel megsérti az EU trösztellenes szabályait.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Stabil az agrárkülkereskedelem egyenlege
AGRÁR SAROK

Stabil az agrárkülkereskedelem egyenlege

Az agrárexport szerkezetében az elsődleges és másodlagos feldolgozottságú termékek szép karriert futnak be. Míg a feldolgozatlan termékek a tíz...

2024. április 11.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben