Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Gyenge negyedéve lehet a General Electric-nek

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2022. szeptember 16.   15:01

Nem enyhül a bizalmatlanság a hét utolsó kereskedési napja előtt, ismét mínuszban a fő amerikai határidős részvényindexek. A Dow Jones 1%-kal, az S&P 500 1,1%-kal, a Nasdaq pedig 1,2%-kal kereskedik lejjebb, mint a tegnapi záróérték. Az ellátási-láncokban...

Nem enyhül a bizalmatlanság a hét utolsó kereskedési napja előtt, ismét mínuszban a fő amerikai határidős részvényindexek. A Dow Jones 1%-kal, az S&P 500 1,1%-kal, a Nasdaq pedig 1,2%-kal kereskedik lejjebb, mint a tegnapi záróérték.

Az ellátási-láncokban bekövetkező fennakadások miatt zárhat a vártnál gyengébb negyedévet a General Electric, nyilatkozta a cég pénzügyi igazgatója, Carolina Dybeck Happe. A lassulás leginkább a cég legjövedelmezőbb üzletágára, a repülőgép-hajtómű gyártására lehet rossz hatással, amelyet a befektetők a mai piaci nyitás előtt több, mint 5%-os mínusszal büntettek.

15 milliárd dollárral növelte részvény-visszavásárlási programját a Texas Instruments, míg a jelenlegi negyedév osztalékát 8%-kal emelte, részvényenként 1,24 dollárra. A visszavásárlások mértéke így már összesen 23,2 milliárd dollár lesz, míg osztalékot november 15-én fizetnek majd az október 31-én részvényt tulajdonlóknak.

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

WEBINÁRIUM

Gazdasági körkép és várakozások

2024. április 12. - Beszélgetés Zsiday Viktorral a Hold Alapkezelő Zrt. közgazdászával és Bencze Lajossal, az Erste World vezetőjével.

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben