Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A Bayer agrokémiai üzletágának negyedéves profitja 9 milliárd indiai rúpia lett - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2013. február 1.   10:08

Az Uttam Galva Steel bejelentette, hogy nem kapott újabb ajánlatokat az ArcelorMittal-tól a részesedés további növelésére vonatkozóan. Az ArcelorMittal jelenleg 33,8%-os részesedést tulajdonol.


Az Uttam Galva Steel bejelentette, hogy nem kapott újabb ajánlatokat az ArcelorMittal-tól a részesedés további növelésére vonatkozóan. Az ArcelorMittal jelenleg 33,8%-os részesedést tulajdonol.
A Bayer agrokémiai üzletágának negyedik negyedéves profitja 9 milliárd indiai rúpia lett, ugyanis a cégnek 11 milliárd rúpia nyeresége keletkezett azon, hogy földet és épületet értékesített. Így az indiai leány mintegy 125 millió euróval járul hozzá a február 28-án publikálandó, várhatóan 953 millió eurós negyedéves Bayer eredményéhez.
A BMW értékesítette a Husqvarna nevű, motorkerékpár gyártó üzletágát a Pierer csoportnak. Az árat nem hozták nyilvánosságra.
A BNP Paribas ajánlását a korábbi tartásról vételre módosította a Societe Generale.
A JPMorgan a korábbi alulsúlyozásról tartásra emelte a Deutsche Bank besorolását.
A Jefferies tartásról vételre emelte az Infineon részvényeinek besorolását.
A Nokia és az indiai hatóságok adózási vitába keveredtek egymással, melyről azonban keveset lehet tudni egyelőre. A Nokia bejelentette, hogy együttműködik a hatóságokkal az ügy tisztázásának érdekében. A kissé negatív hírek ellenére árfolyamhatásra nem számítunk.
A Blackrock bejelentette, hogy 5% fölé növelte tulajdonosi részesedét az Unicredit-ben.
Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés
AGRÁR SAROK

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés

Csekély változásokkal ugyan, de két év után kifulladni látszik a globális élelmiszerár-emelkedések csökkenő üteme. Áprilisban immár második...

2024. május 6.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben