Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Újabb €500 milliárddal nőtt az ECB kötvényvásárlási programja

ERSTE UZSONNA
ERSTE UZSONNA2020. december 10.   15:30

Korábban az ECB kormányzói csak sejtető jelzéseket adtak arról, hogy milyen intézkedéseket terveznek bevezetni. A mai ülést megelőzően a vezetőség azonban mindenki számára teljesen egyértelműen felvázolta, hogy pontosan milyen intézkedések fognak érkezni. Az...

Korábban az ECB kormányzói csak sejtető jelzéseket adtak arról, hogy milyen intézkedéseket terveznek bevezetni. A mai ülést megelőzően a vezetőség azonban mindenki számára teljesen egyértelműen felvázolta, hogy pontosan milyen intézkedések fognak érkezni. Az eszközvásárlási programot €500 milliárddal növelték, a bankok pedig egy újabb kör olcsó finanszírozást kapnak az ECB-től, amennyiben hajlandóak a forrást a privátszektor finanszírozására fordítani. Mivel érdemi meglepetés nem érkezett, így az euró sem indult gyengülésnek.

Amerikában a munkanélküli segélyért folyamodók száma ismét emelkedett, méghozzá számottevő mértékben. A múlt heti 716 ezerről 853 ezerre ugrott a statisztika, ami szeptember közepe óta a legmagasabb érték. A baljós szám tovább fokozta az eladói nyomást a futures piacon, aminek következtében a Dow futures 0.4%-os csökkenést mutat a nyitáshoz közeledve. Továbbra is alulteljesítő a technológia szektor, a NASDAQ 100 futures 0.9%-os minuszban kereskedik a reggeli órákban.

PODCAST

Főleg a franciák miatt változott meg az európai kockázati környezet – ezt pedig a forint is bánta

Megváltozott az európai kockázati környezet, ami a forint árfolyamán is meglátszott az elmúlt időszakban. Nagyrészt ennek a bizonytalanságnak a...

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?
AGRÁR SAROK

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?

Miközben a hazai sertésállomány érzékelhetően elmozdult a mélypontról, az EU sertésállománya tartósan zsugorodik. De vajon a nyugati üldöztetések...

2024. június 24.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben