Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Kötvényt bocsát ki a BNP Paribas, a Daimler és a Deutsche Bank is - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2013. január 8.   10:21

A Bayer megkapta az engedélyt, hogy megépítse az új TDI (poliuretán habok alapanyagát gyártó) üzemét. A kapacitás évi 300 kilotonna lehet, az üzemben előállított anyagokat szivacsok, ágymatracok és autóülések alapanyagaként használják.


A Bayer megkapta az engedélyt, hogy megépítse az új TDI (poliuretán habok alapanyagát gyártó) üzemét. A kapacitás évi 300 kilotonna lehet, az üzemben előállított anyagokat szivacsok, ágymatracok és autóülések alapanyagaként használják.
A BNP Paribas 30 millió dollár értékben bocsát ki zéró kupon kötvényt, a futamidő 30 év.
A Daimler szintén kötvénykibocsátásra készül, méghozzá 3 milliárd dollár értékben, amit 3 részletben tervez megvalósítani. 750 millió dollárért 2 éves, 1,25 milliárd dollárért 3 éves és 1 milliárd dollárért 5 éves kötvényeket szeretne eladni.
A Deutsche Bank 2023-ban lejáró kötvényeket bocsát ki, 1,75 milliárd euró értékben, 2,375%-os kamattal.
A legfrissebb hírek szerint az E.ON svédországi Oskarsham-2 reaktora január 13-án kezdheti meg működését.
Az Deutsche Bank eladásra vágta le az E.ON-ra vonatkozó ajánlását.
Elképzelhető, hogy a Nokia hamarosan egy androidos készülékkel jelenik meg a piacon, bár konkrét részletek egyelőre nincsenek. Stephen Elop Nokia vezért kérdezte meg ezzel kapcsolatban az El Pais spanyol újság, hogy a korábban felröppent pletykáknak végére járjon. Bár a vezérigazgató nem erősítette meg a pletykát, de nem is cáfolta, azt mondta, hogy a Windows Phone most a cég ütőkártyája, de gondolkodnak azon, hogy a jövőben mi legyen a következő lepés, ami akár egy androidos telefon is lehet.
A Szövetségi Kartellhivatal vizsgálatot indított a Thyssenkrupp és egy másik cég ellen, azzal a váddal, hogy összehangolták a vasúti sínek árait. A Thyssenkrupp 30 millió euró céltartalékot képzett az esetleges büntetésre, amit a cég szóvivője erősített meg.
A JPMorgan a korábbi 2,9 euróról 3,31 euróra emelte meg az Unicredit célárfolyamát.
Várakozásokat felülmúló OTP eredmény
PIACI HÍREK

Várakozásokat felülmúló OTP eredmény

Az OTP 240 milliárd forintos adózott eredményt ért el az első...

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés
AGRÁR SAROK

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés

Csekély változásokkal ugyan, de két év után kifulladni látszik a globális élelmiszerár-emelkedések csökkenő üteme. Áprilisban immár második...

2024. május 6.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben