Erste NetBroker

Kezdd el velünk a befektetést!

Online számlanyitásKérdésem van
Befektetési termékek széles választéka Megbízható, egyszerűen kezelhető felület

Most két évig elengedjük a számlavezetési, fix és állományi díjakat, ha Erste Future rendszeres megtakarítást indítasz új értékpapírszámládra legalább havi 20 000 Ft értékben!

A kedvezményre akkor vagy jogosult, ha az elmúlt 6 hónapban nem volt Erste Future megtakarításod. További részletekért látogass el az Erste Marketre.

Online kereskedés

 • 0.35%-os kötési díj Online számlacsomagban
 • BÉT: min 390 Ft / megbízás
 • USA: min 7 USD/megbízás
 • XETRA: min 7 EUR / megbízás
 • Díjmentes real-time adatok egyes árszintre, ha kereskedtél az adott piacon az adott hónapban!
 • TBSZ és NYESZ számlanyitás online, fióki ügyintézés nélkül.
 • Kedvezményes day-trade kereskedés.
Rövid és hosszú távú befektetések

A NetBroker befektetési termékei

4000+ hazai és külföldi részvény és ETF

600+ Befektetési alap

Lakossági állampapírok, kötvények, strukturált termékek

Népszerű termékünk:

Erste Future

Havi rendszeres megtakarítás és díjmentes számlavezetés 2 évig!

Részletek a díjjegyzékben.

Kövesd a befektetések világát az Erste segítségével

Iratkozz fel hírlevelünkre és kövesd velünk a piaci aktualitásokat. Rendszeres elemzések és kommentárok vezető szakértőinktől:

 • Részvénypiaci összefoglalók
 • Devizák
 • Vállalatelemzések
 • Technikai elemzések

A NetBrokerben egyszerűen, gyorsan kereskedhetsz a különböző befektetési termékekkel

NetBroker

Web alapú kereskedési felületünkön a tőzsdei kereskedés mellett eléred teljes befektetési jegy, kötvény és állampapír kínálatunkat!

NetBroker Pro

NetBroker Pro

PRO felületünket személyre szabhatod, hogy a legnagyobb mértékben támogassa tőzsdei kereskedésed.

NetBroker GO

Mobilapplikáció iOS és Android készülékekre is, így kényelmesen elérheted a részvénypiacokat!

Vezesse befektetéseit megbízható pénzintézetnél

Vezesd befektetéseidet megbízható befektetési szolgáltatónál!

 • Magyar nyelvű ügyfélszolgálat 8-20 óráig
 • BEVA garancia: megtakarításaid 100 000 EUR-ig biztosítottak
 • Stabil banki háttér

Csak néhány lépés, és kezedbe veheted pénzügyeidet!

Regisztráció

1. George regisztráció

Töltsd le a George Appot és regisztrálj új típusú chippel ellátott személyiddel!

Számlanyitás

2. Számlanyitás

Lépj be a George Store-ba és nyisd meg értékpapírszámládat.

Belépés a NetBrokerbe

3. Belépés a NetBrokerbe

Kereskedési rendszerünket egyszerűen és kényelmesen használhatod számítógépről és okostelefonról egyaránt.

Ha már van Erste folyószámlád, értékpapírszámládat online néhány kattintással megnyithatod! Ehhez kattints a George Store-ban az "Értékpapírszámla nyitás" kártyára.

A NetBrokerrel kapcsolatos díjakról és felmerülő költségekről honlapunkon elérhető díjjegyzékünkből tájékozódhatsz. Részletesebb tájékoztatásért kérj visszahívást tőlünk, ahol kötelezettség-mentesen felteheted kérdéseidet kollégáinknak.

Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntésed meghozatala előtt részletesen tájékozódj az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultálj adótanácsadóddal, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódj a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

A legjobb ársávra történő előfizetés esetén magánszemélyként díjmentesen veheted igénybe a szolgáltatást, ha előfizetésenként havonta legalább 1 db, az Erste rendszerében megadott tőzsdei megbízás teljesül. Az előfzetésről és a díjszabásról bővebb tájékoztatás ezen az oldalon érhető el.

A tranzakcióhoz kötött azonnali devizaváltás kereskedési napokon 08:00 és 22:00 között lehetséges.

Long ügyletek a magyar, short ügyletek a magyar, a német és az osztrák piacon adhatóak meg.

Az Erste befektetési Zrt. által nyújtott és az Ügyfeleink által igénybe vehető szolgáltatások és kiegészítő befektetési szolgáltatások keretében adott Eseti megbízások és az Erste Befektetési Zrt.-vel bizományos szerződések, Sajátszámlás Ügyfelek fedezeteként elfogadott Eszközök köre, továbbá a fedezetképzésre, a fedezet kiegészítésére, valamint a kényszerlikvidálással kapcsolatos határértékre vonatkozó szabályok a Fedezeti és Biztosítéki hirdetményben kerülnek meghatározásra.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szükséged, kérjük olvasd el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntésed meghozatala érdekében az adott termékfajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szükséged, keresd fel munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntésed meghozatala előtt alaposan mérlegeld befektetésed tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben