Erste NetBroker

Kezelje Ön is befektetéseit Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatójánál!

Számlanyitás
Befektetési termékek széles választéka Megbízható, egyszerűen kezelhető felület

Befektetési termékek széles választéka egy megbízható, egyszerűen kezelhető felületen.

Tőzsdei kereskedés, rövid és hosszú távú befektetések. Egy felületen, a NetBrokerben.

 • Erste értékpapírszámlával befektethet a NetBrokeren elérhető termékekbe és népszerű piacokon kereskedhet
 • 0,35% kötési díj Budapesti Értéktőzsdén és a XETRA-n*
 • Tartós Befektetési Számlán akár adómentes hozamot is elérhet, a Nyugdíj-előtakarékossági számlával pedig az állami támogatásokat is kihasználhatja**
 • Erste Banknál vezetett folyószámlával átvezetéseit alkalmazáson belül egyszerűen kezelheti; egyes befektetési termékei alakulását a George App-ban is nyomon követheti
Rövid és hosszú távú befektetések

Önhöz a NetBroker melyik befektetési termékei illenek?

Befektetési jegyek

Számos befektetési alap, változatos kategóriákból, különböző devizákban és régiókból

Külföldi és hazai részvények

Részesedjen a hazai, osztrák, német vagy amerikai vállalatok eredményeiből

Certifikátok és warrantok

A részvénypiaci indexek, nyersanyagok és egyedi részvények árfolyam alakulását követő termékek

Aktuális legnépszerűbb termékünk:

Erste Future

Havi rendszeres megtakarítás

Tőzsdei kereskedés kezdőknek és haladóknak egyaránt

 • Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacokon
 • Kövesse valós időben az árfolyamok alakulását Real-time előfizetéssel
 • Tranzakcióhoz kötötten a megbízás rögzítésével egy időben válthat devizát***
 • Day-trade és short ügyletekkel napon belül is nyereségre tehet szert, akár csökkenő árfolyamok esetén is. (Long ügyletekkel a magyar, short ügyletekkel a magyar, a német és az osztrák piacon is.)
 • Tőkeáttételesen is kereskedhet, ha magasabb kockázatot vállalna befektetéseinél****
 • Az USA Pre-market piacon már nyitás előtt, 13 órától eléri az USA részvényeket

A NetBrokerben egyszerűen, gyorsan kereskedhet a különböző befektetési termékekkel

NetBroker

Kereskedjen a nap 24 órájában, ellenőrizze számlaegyenlegét, tranzakcióit gyorsan és kényelmesen! A NetBroker tőzsdei kereskedési rendszerben késleltetés nélkül adhat be megbízásokat, így megfelelő ellenajánlat esetén azonnal teljesülnek tőzsdei megbízásai!

 • Hazai és külföldi részvények
 • Certifikátok és befektetési alapok
 • Határidős kereskedés, befektetési hitel, short
 • Azonnali devizaváltás befektetett összegekre
NetBroker Pro

NetBroker Pro

A NetBroker Pro egy professzionális részvénykereskedési rendszer, felülete és gyorsasága a brókerek által használt kereskedési rendszerhez hasonlítható!

 • Személyre szabható és méretezhető platform
 • Gyors és megbízható kapcsolat a magyar, német és osztrák részvénypiaccal
 • Tőkeáttételes kereskedés belföldi és külföldi papírokkal napon túl, euróban és forintban is
 • Napon belüli short lehetősége számtalan belföldi és külföldi részvény esetén
 • Egyénileg kialakítható kereskedési környezet

NetBroker GO

 • Bármikor nyomon követheti a piac alakulását
 • Vételi-eladási megbízásokat adhat és azok teljesülését ellenőrizheti
 • Egyes nyitott tőzsdei megbízásait módosíthatja
 • Lekérdezheti számlaegyenlegét
 • Elolvashatja a legfrissebb híreket és elemzéseket
Vezesse befektetéseit megbízható pénzintézetnél

Vezesse befektetéseit megbízható pénzintézetnél!

 • Befektetéseivel, megbízásaival, kérdéseivel bizalommal fordulhat magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkhoz vagy üzletkötőinkhez
 • Megtakarításai nálunk biztonságban vannak, hiszen az Erste Befektetési Zrt. tagja a Befektető Védelmi Alapnak
 • Velünk befektetései kiegyensúlyozott és stabil banki háttér támogatását élvezik

Csak néhány lépés, és Ön is kezébe veheti pénzügyeit!

Regisztráció

1. Regisztráció

Díjkedvezmény és még gördülékenyebb ügyintézés várja, ha előzetesen regisztrál honlapunkon.

Számlanyitás

2. Számlanyitás

Regisztráljon minden adatának kitöltésével, hogy Önnek már csak annyi legyen a dolga, hogy aláírja a szerződést bármely Erste bankfiókban.

Belépés a NetBrokerbe

3. Belépés a NetBrokerbe

Kereskedési rendszerünket egyszerűen és kényelmesen használhatja számítógépről és okostelefonról egyaránt.

Ha Önnek már van Erste folyószámlája, értékpapírszámláját online néhány kattintással megnyithatja! Ehhez kattintson a George Store-ban az "Értékpapírszámla nyitás" kártyára.

A NetBrokerrel kapcsolatos díjakról és felmerülő költségekről honlapunkon elérhető díjjegyzékünkből tájékozódhat. Részletesebb tájékoztatásért kérjen visszahívást tőlünk, ahol kötelezettség-mentesen felteheti kérdéseit kollégáinknak.

* A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódjon a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

** Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

*** A tranzakcióhoz kötött azonnali devizaváltás kereskedési napokon 08:00 és 22:00 között lehetséges.

**** Az Erste befektetési Zrt. által nyújtott és az Ügyfeleink által igénybe vehető szolgáltatások és kiegészítő befektetési szolgáltatások keretében adott Eseti megbízások és az Erste Befektetési Zrt.-vel bizományos szerződések, Sajátszámlás Ügyfelek fedezeteként elfogadott Eszközök köre, továbbá a fedezetképzésre, a fedezet kiegészítésére, valamint a kényszerlikvidálással kapcsolatos határértékre vonatkozó szabályok a Fedezeti és Biztosítéki hirdetményben kerülnek meghatározásra.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben

Elfogadom
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. Bővebben itt