Erste NetBroker

Kezeld befektetéseidet Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatójánál!

Számlanyitás
Befektetési termékek széles választéka Megbízható, egyszerűen kezelhető felület

Befektetési termékek széles választéka egy megbízható, egyszerűen kezelhető felületen.

Tőzsdei kereskedés, rövid és hosszú távú befektetések. Egy felületen, a NetBrokerben.

 • Erste értékpapírszámlával népszerű európai és amerikai tőzsdéken kereskedhetsz
 • Folyamatosan bővülő termékkínálat: már több, mint 800 ETF a fraknfurti tőzsdéről
 • 0,35% kötési díj az online piacokon*
 • Tartós Befektetési Számlán akár adómentes hozamot is elérhetsz, a Nyugdíj-előtakarékossági számlával pedig az állami támogatásokat is kihasználhatod**
 • Erste értékpapírszámlád és az Erste Banknál vezetett folyószámlád összekapcsolásakor egyes befektetési termékeid alakulását a George App-ban is nyomon követheted
Rövid és hosszú távú befektetések

Hozzád a NetBroker melyik befektetési termékei illenek?

Befektetési jegyek

Számos befektetési alap, változatos kategóriákból, különböző devizákban és régiókból

Külföldi és hazai részvények

Részesedj a hazai, osztrák, német vagy amerikai vállalatok eredményeiből

Certifikátok és warrantok

A részvénypiaci indexek, nyersanyagok és egyedi részvények árfolyam alakulását követő termékek

Aktuális legnépszerűbb termékünk:

Erste Future

Havi rendszeres megtakarítás

Tőzsdei kereskedés kezdőknek és haladóknak egyaránt

 • Kereskedj közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacokon
 • Real-time előfizetéssel akár díjmentesen is követheted a valós idejű tőzsdei árfolyamokat*****
 • Tranzakcióhoz kötötten a megbízás rögzítésével egy időben válthatsz devizát***
 • Day-trade és short ügyletekkel napon belül is nyereségre tehetsz szert, akár csökkenő árfolyamok esetén is. (Long ügyletekkel a magyar, short ügyletekkel a magyar, a német és az osztrák piacon is.)
 • Tőkeáttételesen is kereskedhetsz, ha magasabb kockázatot vállalnál befektetéseidnél****
 • Az USA Pre-market piacon már nyitás előtt, 13 órától eléred az USA részvényeket

A NetBrokerben egyszerűen, gyorsan kereskedhetsz a különböző befektetési termékekkel

NetBroker

Kereskedj a nap 24 órájában, ellenőrizd számlaegyenlegedet, tranzakcióidat gyorsan és kényelmesen! A NetBroker tőzsdei kereskedési rendszerben késleltetés nélkül adhatsz be megbízásokat, így megfelelő ellenajánlat esetén azonnal teljesülnek tőzsdei megbízásaid!

 • Hazai és külföldi részvények
 • Certifikátok és befektetési alapok
 • Határidős kereskedés, befektetési hitel, short
 • Azonnali devizaváltás befektetett összegekre
NetBroker Pro

NetBroker Pro

A NetBroker Pro egy professzionális részvénykereskedési rendszer, felülete és gyorsasága a brókerek által használt kereskedési rendszerhez hasonlítható!

 • Személyre szabható és méretezhető platform
 • Gyors és megbízható kapcsolat a magyar, német és osztrák részvénypiaccal
 • Tőkeáttételes kereskedés belföldi és külföldi papírokkal napon túl, euróban és forintban is
 • Napon belüli short lehetősége számtalan belföldi és külföldi részvény esetén
 • Egyénileg kialakítható kereskedési környezet

NetBroker GO

 • Bármikor nyomon követheted a piac alakulását
 • Vételi-eladási megbízásokat adhatsz és azok teljesülését ellenőrizheted
 • Egyes nyitott tőzsdei megbízásaidat módosíthatod
 • Lekérdezheted számlaegyenlegedet
 • Elolvashatod a legfrissebb híreket és elemzéseket
Vezesse befektetéseit megbízható pénzintézetnél

Vezesd befektetéseidet megbízható pénzintézetnél!

 • Befektetéseiddel, megbízásaiddal, kérdéseiddel bizalommal fordulhatsz magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkhoz vagy üzletkötőinkhez
 • Megtakarításaid nálunk biztonságban vannak, hiszen az Erste Befektetési Zrt. tagja a Befektető Védelmi Alapnak
 • Velünk befektetéseid kiegyensúlyozott és stabil banki háttér támogatását élvezik

Csak néhány lépés, és kezedbe veheted pénzügyeidet!

Regisztráció

1. George regisztráció

Töltsd le a George Appot és regisztrálj új típusú chippel ellátott személyiddel!

Számlanyitás

2. Számlanyitás

Lépj be a George Store-ba és nyisd meg értékpapírszámládat.

Belépés a NetBrokerbe

3. Belépés a NetBrokerbe

Kereskedési rendszerünket egyszerűen és kényelmesen használhatod számítógépről és okostelefonról egyaránt.

Ha már van Erste folyószámlád, értékpapírszámládat online néhány kattintással megnyithatod! Ehhez kattints a George Store-ban az "Értékpapírszámla nyitás" kártyára.

A NetBrokerrel kapcsolatos díjakról és felmerülő költségekről honlapunkon elérhető díjjegyzékünkből tájékozódhatsz. Részletesebb tájékoztatásért kérj visszahívást tőlünk, ahol kötelezettség-mentesen felteheted kérdéseidet kollégáinknak.

* A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódj a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

** Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntésed meghozatala előtt részletesen tájékozódj az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultálj adótanácsadóddal, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

*** A tranzakcióhoz kötött azonnali devizaváltás kereskedési napokon 08:00 és 22:00 között lehetséges.

**** Az Erste befektetési Zrt. által nyújtott és az Ügyfeleink által igénybe vehető szolgáltatások és kiegészítő befektetési szolgáltatások keretében adott Eseti megbízások és az Erste Befektetési Zrt.-vel bizományos szerződések, Sajátszámlás Ügyfelek fedezeteként elfogadott Eszközök köre, továbbá a fedezetképzésre, a fedezet kiegészítésére, valamint a kényszerlikvidálással kapcsolatos határértékre vonatkozó szabályok a Fedezeti és Biztosítéki hirdetményben kerülnek meghatározásra.

***** A legjobb ársávra történő előfizetés esetén magánszemélyként díjmentesen veheted igénybe a szolgáltatást, ha előfizetésenként havonta legalább 1 db, az Erste rendszerében megadott tőzsdei megbízás teljesül. Az előfzetésről és a díjszabásról bővebb tájékoztatás ezen az oldalon érhető el.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szükséged, kérjük olvasd el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntésed meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szükséged, keresd fel munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntésed meghozatala előtt alaposan mérlegeld befektetésed tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben