Erste NetBroker
Online kereskedési rendszer
Számlanyitás Visszahívást kérek

Szolgáltatások

Minden lehetőség egy helyen, hogy kezébe vehesse befektetéseit. Hosszútávú megtakarítás a gondtalan jövő érdekében vagy spekuláció a gyors nyereség reményében. Mindez akár otthona kényelmében, az interneten is elérhető.

  • Kereskedjen részvényekkel, és profitáljon akár a nagyvállalatok sikereiből.
  • 0,3% kötési jutalék a Budapesti Értéktőzsdén és a XETRA-n*, előzetesen interneten számlanyitásra regisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfeleknek!
  • Valós idejű tőzsdei adatok**, hogy azonnal reagálhasson a piaci változásokra.
  • Day-trade és short ügyletekkel napon belül is nyereségre tehet szert, még csökkenő árfolyamok esetén is.
  • Tőkeáttételes kereskedés azok számára, akik a nagy nyereségért nagyobb kockázatot vállalnának.
  • Tartós Befektetési Számlával akár teljes adómentesség***.
  • Nyugdíj-előtakarékossági Számlával akár 20 százalék adókedvezmény befizetései után***.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Erste NetBrokerben elérhető termékekbe történő befektetés különböző kockázatokat hordoz magában, ezért körültekintően értékelje befektetése termékparamétereit, befektetési céljait és időtávot, valamint a költségeket!

Érdekel

Termékek

Befektetési termékek széles körével segítjük Önt céljai elérésében. Számos magyar, illetve külföldi kibocsátó termékei egy helyen!

  • Hazai és külföldi részvények – A Budapesti Értéktőzsdén túl Ausztria, Németország és Amerika főbb piacaihoz is közvetlenül hozzáférhet!
  • Befektetési jegyek – Diverzifikált befektetési lehetőség kedvező költségekkel. Több, mint 600 befektetési alap közül választhat, hogy biztosan megtalálja a megfelelőt.
  • Állampapírok – Alacsony kockázatú befektetés akár fix, inflációt meghaladó kamatokkal, ha Önnek a biztonság a legfontosabb.

Már csak néhány lépés választja el attól, hogy kézbe vegye pénzügyeit

1. Regisztráció

Díjkedvezmény és még gördülékenyebb ügyintézés várja, ha előzetesen regisztrál honlapunkon.

2. Számlanyitás

Regisztráljon minden adatának kitöltésével, hogy Önnek már csak annyi legyen a dolga, hogy aláírja a szerződést bármely Erste bankfiókban.

3. Belépés a NetBrokerbe

Kereskedési rendszerünket egyszerűen és kényelmesen használhatja számítógépről és okostelefonról egyaránt.

4. Kereskedés

Válassza ki a céljainak leginkább megfelelő befektetést. Ha segítségre van szüksége, munkatársaink a rendelkezésére állnak.

A fenti információk nem teljes körűek és a változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldal tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A leírtak célja kizárólag az Erste Befektetési Zrt-nél történő számlanyitással kapcsolatban a figyelem felkeltése. Amennyiben adott termékfajtával, illetve a számlavezetési díjakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérjük olvassa el Üzletszabályzatunkat, illetve Díjjegyzékünket, amelyek elérhetőek az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu).

Kérjük, hogy amennyiben megfontolt befektetési döntése meghozatala érdekében az adott terméktajtával kapcsolatosan a fentieken túlmenően további tájékoztatásra van szüksége, szíveskedjen társaságunk munkatársait felkeresni, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt alaposan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. Az Erste Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyének száma: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagsággal a Budapesti Értéktőzsdén rendelkezik.

*A kedvezményes tranzakciós díj az előzetesen interneten számlanyitásra beregisztrált, online díjcsomagot választó új ügyfelekre vonatkozik. Az online díjcsomag választást a számlanyitás után jelezni szükséges a Társaság ügyfélszolgálatán, az info@ersteinvestment.hu email címen vagy a +36 1 235 5151 telefonszámon. Kérjük, az online díjcsomag pontos részleteiről tájékozódjon a hatályos üzleti díjjegyékünk II/1 és II/2 pontjában.

**Valós idejű (real-time) adatszolgáltatás előfizetés esetén.

***Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon az ellenőrzött tőkepiaci ügyletek adózásáról, a tartós befektetési számlával (TBSZ) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről (beleértve azt az esetet is, ha az ügyletkötésre nem befektetési szolgáltatón keresztül kerül sor), valamint konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ konstrukció választása kizárólag a befektető egyedi körülményei alapján ítélhetők meg. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem tehető felelőssé.

Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben