Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Újra gyengül a forint

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. május 19.   16:13

EUR/HUF: Irányt váltott az árfolyam Nem sikerült a háromszögből lefelé kitörnie a forintnak, az árfolyam hirtelen irányt váltott és nagyot gyengült múlt csütörtökön. A 20 és 30 napos mozgóátlagokat tesztelte vissza...

EUR/HUF: Irányt váltott az árfolyam
Nem sikerült a háromszögből lefelé kitörnie a forintnak, az árfolyam hirtelen irányt váltott és nagyot gyengült múlt csütörtökön. A 20 és 30 napos mozgóátlagokat tesztelte vissza az árfolyam, ahonnan pénteken 304,2-ig korrigált, majd a mai kereskedésben ismét gyengülni kezdett a hazai fizetőeszköz. A következő ellenállás a 20 és 30 napos mozgóátlagok kereszteződése 306,2-nél, amelynek áttörésével a 310 forintos ellenállásig is elmehet az árfolyam. A múlt heti technikai kép megváltozott és újra forint erősödésre számítunk rövidtávon.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 304,2 303 306,2310 
S&P500: Történelmi csúcsról fordult le az árfolyam
Múlt héten új történelmi csúcsra kapaszkodott több tengerentúli index is, de nem sokáig tartott ez az állapot. A képen látható S&P500 index gyorsan irányt váltott és visszazuhant az 1.885 pontos támasz alá. Egyelőre folytatódik a hónapok óta tartó oldalazás, az emelkedő trend csak 1.900 pont felett nyerne megerősítést. A következő támasz a 30 napos mozgóátlag alatt a résnél található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.843-1.8461.885 1.900 
EUR/USD: A támaszról visszapattant az árfolyam
Az árfolyam süllyedését az 1,37-es támasz állította meg múlt héten. Napon belül a szint alá is leszúrt a devizapár, megközelítve a 200 napos mozgóátlagot, de a mai kereskedésben már visszaemelkedett a támasz fölé az árfolyam. Ha folytatódik a korrekció, akkor visszaemelkedhet 1,378-ig az árfolyam, de a jelenlegi technikai kép alapján a trend inkább lefelé mutat, ezért az ellenállás környékén már az eladási pontokat érdemes keresni.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1,371,363 1,378 
DAX30: A 30 napos mozgóátlagról fordult az index
A német piacon is a korrekcióról szólt a múlt hét második fele, az árfolyam kinézett új történelmi csúcsra, ahonnan napok alatt nagyot zuhant. A mai kereskedésben leszúrt a kurzus a 30 napos mozgóátlagig, ahonnan viszont sikerült visszapattannia. Ha ez a fordulat tartós lesz, akkor a héten ismét megpróbálhat új történelmi maximumra kapaszkodni a DAX-nak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 9.530 9.7209.800 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben