Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Tovább folytatódhat a forint erősödése

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. november 21.   16:17

EUR/HUF: 280-as árfolyamot közelíti az árfolyamA következő néhány napban is tovább folytatódhat a forint erősödése, igaz csak mérsékelt mértékben. Az árfolyam a 285-ös szintről indult lefelé és jelenleg is tart a 280...

EUR/HUF: 280-as árfolyamot közelíti az árfolyam
A következő néhány napban is tovább folytatódhat a forint erősödése, igaz csak mérsékelt mértékben. Az árfolyam a 285-ös szintről indult lefelé és jelenleg is tart a 280 forintos támaszszinthez. A támasz eléréséig már csak kis tér áll rendelkezésére a forintnak a további erősödésre, de a jelenlegi technikai kép alapján valószínűsítheti, hogy az árfolyam tesztelni fogja a 280-as szintet.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 280275 285 
SP500: Hosszú pihenőre készülnek az amerikai piacok
A héten már csak limitált mozgások lehetnek az SP500 árfolyamában ugyanis a mai az utolsó nap, amikor egész nap lehet kereskedni az amerikai piacon, ugyanis holnap hálaadás miatt zárva lesznek az amerikai piacok, pénteken pedig csak rövidített kereskedés lesz. Azonban ennek ellenére az árfolyam valószínűleg megpróbálkozik az 1.390 pontos szint áttörésével. Ennek sikere esetén 1.420 pontig folytatódhat az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1360 1352 1395 1420
EUR/USD: Gondok itt is ott is
A 20 napos mozgóátlagnak ütközött az EUR/USD árfolyama. A devizapár emelkedése az 1,27-es szintről indult, azonban most, a mozgóátlagot megközelítve a kifulladás jeleit véljük felfedezni a grafikonokon, ezért az árfolyam csökkenésére számítunk, melynek során az árfolyam visszatérhet az 1,27-es támaszig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,271,282 1,31 
DAX: A kifulladás jelei mutatkoznak
A 20 napos mozgóátlagig emelkedett a DAX árfolyama, azonban az európai, elsősorban Görögországgal szembeni bizonytalanság is kihat a német részvényindex árfolyamára is. Az árfolyam trendje valószínűleg megfordul és nem lesz képes megtámadni a 7.200 pontos szintet, hanem még az előtt kicsivel lefelé fordulhat és az árfolyam egészen 7.000 pontig korrigálhat vissza.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 70007400 7435 
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben