Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Elindult a korrekció a tengerentúlon

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. november 19.   15:52

S&P500: KorrekcióElindult a korrekció a tengerentúlon, amelyet több hetes intenzív zuhanás előzött meg. Pénteken az 1.355 pontos támasz alatt is járt az árfolyam, és már bőven a 200 napos mozgóátlag alatt zajlik a...

S&P500: Korrekció
Elindult a korrekció a tengerentúlon, amelyet több hetes intenzív zuhanás előzött meg. Pénteken az 1.355 pontos támasz alatt is járt az árfolyam, és már bőven a 200 napos mozgóátlag alatt zajlik a kereskedés. A grafikonra rápillantva erős túladottság látható, már múlt héten is írtuk, hogy hamarosan ismét emelkedés indulhat. Első ellenállás a 200 napos mozgóátlagnál, 1.383 pontnál látható, felette pedig az 1.395 pontos letörési szint jelent megállót. Az emelkedésben eladási pozíciót érdemes nyitni, mert a trend lefelé mutat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.355 1.383 1.395
DAX30: 7.000 pont alatt is járt az árfolyam
Gyenge hetet könyvelhet el a német index is, mert a sáv aljáról elindult lefelé, és a 7.000 pontos lélektani szint alatt is járt. Ma már elindult a korrekció, ellenállások 7.100 és 7.200 pontnál láthatók. A grafikon elég borúsan fest, ezért a korrekció ellenére korai még vételekben gondolkozni, számítani lehet rá, hogy valamelyik támaszról ismét lepattan a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 6.8806.800 7.100 7.200
EUR/USD: Visszatesztelte a 200 napos mozgóátlagot a kurzus
Kipipálhatja a korrekciót a devizapár árfolyama, mert a 200 napos mozgóátlagot visszatesztelte az árfolyam. A jelenlegi helyzetben két forgatókönyvet érdemes szem előtt tartani, ha sikerülne 1,28 fölé kapaszkodnia az árfolyamnak akkor már vételi jelet kapnánk. A támasz alatt az eladási pontokat keressük, a következő megálló 1,266 és 1,249-nél található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1,2661,249 1,28
EUR/HUF:Erősödik a forint
Látványos forinterősödés volt a mai kereskedés során, miután a kurzus elrugaszkodott lefelé a 285-ös szintről. Egy háromszög alakzat rajzolódott ki a grafikonon, amiből akár lefelé is kitörhet az árfolyam a mai mozgás alapján. A következő támasz 280 forintnál látható, alatta pedig 275-nél van megálló. Ez a forgatókönyv addig érvényes, amíg nem kerül 285 forint fölé az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
280 275 285
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben